Sustainable finance Green deal

Duurzaamste kantoor ter wereld

-

de Wuhan Energy Flower
Lezing door Jos van Eldonk en inleiding door Bouwend Nederland.







soeters vaneldonk

Adresgegevens Bezoekadres
Kerkstraat 204
1017 GV AMSTERDAM
Postbus 15550
1001 NB AMSTERDAM
Tel.020-624 29 39
Fax.020-624 69 28
E-mail:arch@soetersvaneldonk


Deze bijeenkomst vond plaats voorafgaand aan de opening van architect@work. Jos van Eldonk van Soeters en van Eldonk architecten heeft een uitgebreide toelichting gegeven over het ontwerp van de Wuhan Energy Flower in China. Dit innovatieve gebouw zal na de voltooiing het eerste kantoorgebouw ter wereld zijn dat voldoet aan de normen voor de hoogste duurzaamheidklasse. Vanuit Bouwend Nederland werd een inleiding worden verzorgd over het thema Duurzaam Bouwen.

Network & Knowledge Platform
Expertsessies voor architecten, woningcorporaties, bouwbedrijven en gemeenten

Deceuninck organiseert in Nederland een serie exclusieve expertsessies over Duurzaam Bouwen. Met dit Network & Knowledge Platform wil Deceuninck een podium bieden voor architecten, woningcorporaties, gemeenten en bouwbedrijven. Het platform heeft tot doel partijen bij elkaar te brengen, kennis over te dragen en duurzame oplossingen aan te reiken.

Duurzaam bouwen is geen loze marketingkreet meer waarmee u zich wilt onderscheiden. Duurzaamheid is ook voor u pure noodzaak om op de lange termijn als bedrijf te overleven. Dit kan alleen door samen te werken met de juiste partners, door kennis te nemen van de nieuwste innovaties en door het toepasssen van hoogwaardige duurzame producten. In onze expertsessies maakt u kennis met al deze facetten.

Alle expertsessies kenmerken zich door een exclusieve keynote speaker die zal spreken over een zeer actueel onderwerp, een inleiding door een beleidsmaker of -beïnvloeder en uitgebreid gelegenheid tot netwerken op een toplocatie

FROG (scan) Footprint Reduction On Green
De waarde uitkomst: ECOCIENT

MVO: Co2 reductie:
Zonne energie, pv glas, eco energie installaties
Communicatiebeleid, communicatiestrategie, communicatieplan.


Info over Powerglazz? zie de site
powerglazz

MVO communicatieplan: van beek communicatie

vanbeek communicatie

Energie nieuws /Randstad nieuws / news
info@randstadnieuws.nl

Meld nieuws