Randstad Nieuws/News Economy

Cyber security grootste economische belang

-

Randstad Nieuws News persbericht Cyber security

De sector Informatietechnologie vormt sinds tijden het hart van de digitalisering van de economie. Software gaat steeds meer optreden als disruptor van andere sectoren, zoals Healthcare, Media, maar ook delen van de Industrie.Het belang van de Cloud zal voor bedrijven komende jaren alleen maar toenemen. Het accent gaat verschuiven van building IT naar consuming IT. Grote bedrijven hebben inzake Cloud Services een duidelijke voorkeur voor grote aanbieders als Amazon, Google en Microsoft.
Dankzij de groeiende connectiviteit in de wereld, zoals The Internet of Things, zal de vraag naar cybersecurity toenemen.
Het tijdperk van Big Data biedt de sector technologie onvermoede kansen.

Gezien het feit dat technologische verandering een megatrend is hebben wij deze, sterk op kennis gedreven sector overwogen.

De volgende namen hebben wij opgenomen in de Modelportefeuille: Apple, ASML en Intel.

Apple: Koersdoel $ 185
Apple gaat tot maart 2019 $ 300 miljard aan aandeelhouders teruggeven
Afhankelijkheid van de iPhone wordt geleidelijk minder
Verwachtingen rondom iPhone 8 zijn hooggespannen (meer lezen...)

ASML: Koersdoel € 145
Definitieve doorbraak EUV technologie is een feit
Markt ontwikkelt zich in 2017 beter dan verwacht
Doelstelling van omzet van $ 10 miljard in 2020 binnen handbereik (meer lezen...)

Intel: Koersdoel $ 45
Intel kan de prijzen van zijn producten en diensten verhogen
De groei bij de Data Centre Group gaat weer versnellen
De waarderingen zijn redelijk (meer lezen...)


Dat het Internet of Things (IoT) een mooie toekomst wacht, dat is wel duidelijk. De consultants van McKinsey hebben uitgerekend dat de ecomomische impact van IoT in 2025 een waarde kan hebben van $ 3,9 biljoen tot misschien wel $ 11,1 biljoen. Dat zijn duizelingwekkende bedragen. Een van de industrieën die profijt kan trekken van de onstuitbare opmars van IoT is uiteraard de halfgeleiderindustrie. Lees hier verder voor onze volledige nieuwsbrief...Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen of wilt u meer informatie over de diensten van ER Capital Vermogensbeheer dan kunt u gebruik maken van onderstaande link meer


Randstad Nieuws / News Cyber security

Meld nieuws
WHY ?


Simon Sinek How great leaders inspire action
People dont buy What you do, people buy Why you do it, click here for more HOW....well we are not saying so but its Simon Sinek who says so. In this video he talks about hitting the right chord of the audience by asking the question WHY which most of us usually forget. His examples of Apple, Wright Brothers and King Luther will make you believe that until now you have been following the wrong way of connecting with your audience.

Opmerking van de Technische Redactie van Randstadnieuws
Uniek innovatief, energiebesparend en duurzaam

is de Permanent Magnetische Inductie Koppeling van Zytec uit Vlaardingen. Onze futuroloog Bakas schreef er een laaiend enthousiast artikel over.
Meer weten over deze innovatieve ontwikkeling van de Magnetische Inductie Koppeling met het EX keurmerk, waarmee Zytec de wereld verovert...
klik hier voor een keypostion op het internet. Met een SEO advertorial, nieuwsbrief of linkboost aan de eigen site

Randstad concurrentie Europa
SER in ontwerpadvies: Randstad moet compleet vestigingsklimaat bieden aan bedrijven en burgers.Think Global Act Local
RandstadNieuws.nl RandstadNews.com
Advies en DIM acties in Content Internet marketingContent Internet Marketing
Social Media Planning


Strategisch advies klik hier

Van Beek Communicatie Priming Framing Content Marketing & Management


De Randstad heeft het
in zich om een duurzame en concurrerende Europese topregio te blijven, maar we moeten blijven investeren in een kwalitatief goed, compleet vestigingsklimaat. Daarvoor moet de overheid een uitdagende agenda opzetten en uitvoeren met een bijbehorende investeringsstrategie. Op die agenda moeten onderwerpen als arbeidsmarkt en onderwijs, bereikbaarheid, de leefbaarheid en klimaatverandering komen. Dat staat in een ontwerpadvies over de integrale lange termijn visie op de Randstad in 2040, dat op 18 april zal worden vastgesteld in de openbare vergadering van de SER.