energiebesparende lichtarchitectuur

Projectadvies lichtplanning

-

lichtplanning, projectverlichting naar verlichtingstype, sfeer en energiebesparing




De ERCO
Lichtfabriek met zetel in Lüdenscheid is een gerenommeerde specialist voor architectuurbelichting met LED-technologie. Het in 1934 opgerichte familiebedrijf is wereldwijd actief met ruim 60 dochtermaatschappijen, vestigingen en vertegenwoordigingen in bijna 40 landen. Sinds 2015 is het productprogramma volledig gebaseerd op LED-technologie. Onder het motto „light digital" ontwikkelt, ontwerpt en produceert ERCO in Lüdenscheid digitale armaturen met de zwaartepunten lichttechnische optische systemen, elektronica en design. De lichtwerktuigen ontstaan in nauw contact met architecten, lichtplanners en elektroplanners en worden primair in de volgende toepassingsgebieden ingezet: Work en Shop, Culture en Community, Hospitality, Living, Public en Contemplation. Voor ERCO is digitaal licht de vierde dimensie van de architectuur. Ze ondersteunt ontwerpers om hun projecten met uiterst precieze, efficiënte lichtoplossingen in de werkelijkheid te realiseren.

Als u meer informatie over ERCO of beeldmateriaal wenst, bezoek ons dan op www.erco.com/presse. Wij leveren u ter ondersteuning graag beeldmateriaal over voorbeelden van projecten wereldwijd.





Catalogus handboek


Brochure "Culture – Licht voor kunst"
Brochure "Shop – Licht voor winkels"
Brochure "Community - Licht voor openbare gebouwen"

Download Handbook meer...





Contact NL
ERCO Lighting
Gooimeer 13
NL-1411 DE NAARDEN
T: 0031(0) 35 699 17 10
info.nl@erco.com
www.erco.com

Meld nieuws
projectadvies energiebesparende lichtplanning



Energiebesparende lichtplanning en projectadvies

De ERCO Lichtfabriek met zetel in Lüdenscheid is een gerenommeerde specialist voor architectuurbelichting met LED-technologie. Het in 1934 opgerichte familiebedrijf is wereldwijd actief met ruim 60 dochtermaatschappijen, vestigingen en vertegenwoordigingen in bijna 40 landen. Sinds 2015 is het productprogramma volledig gebaseerd op LED-technologie. Onder het motto „light digital" ontwikkelt, ontwerpt en produceert ERCO in Lüdenscheid digitale armaturen met de zwaartepunten lichttechnische optische systemen, elektronica en design. De lichtwerktuigen ontstaan in nauw contact met architecten, lichtplanners en elektroplanners en worden primair in de volgende toepassingsgebieden ingezet: Work en Shop, Culture en Community, Hospitality, Living, Public en Contemplation. Voor ERCO is digitaal licht de vierde dimensie van de architectuur. Ze ondersteunt ontwerpers om hun projecten met uiterst precieze, efficiënte lichtoplossingen in de werkelijkheid te realiseren.

Als u meer informatie over ERCO of beeldmateriaal wenst, bezoek ons dan op www.erco.com/presse. Wij leveren u ter ondersteuning graag beeldmateriaal over voorbeelden van
projecten wereldwijd.



Download Catalogus handboek
Brochure "Culture – Licht voor kunst"
Brochure "Shop – Licht voor winkels"
Brochure "Community - Licht voor openbare gebouwen"

Download Handbook meer...




Contact NL
ERCO Lighting
Gooimeer 13
NL-1411 DE NAARDEN
T: 0031(0) 35 699 17 10
info.nl@erco.com
www.erco.com