GC Kralingen business netwerken Green Rotterdam

Golfbaan Kralingen bedrijfslidmaatschap netwerk

-

Golfbaan Kralingen is een prachtig Rotterdams groen monument met de gelegenheid uw bedrijf of organisatie te verbinden met een Green Sponsor Deal,





Rotterdams Green business netwerk.


Bedrijfsgolf relaties, presentaties, bedrijfslidmaatschap, sponsorship op een Teebox of banner en met een Bedrijfslidmaatschap een Green Rotterdam Business Deal.

Business Golf op de Golfbaan Kralingen, de mooie en historisch gezien, unieke locatie voor een perfect verzorgde Golf relatiedag, bedrijfspresentatie, kortom een Green deal in Rotterdam.

De ligging van Golfbaan Kralingen biedt de bedrijven in het Brainpark en het Rivium bijzonder aantrekkelijke Green Sponsor Deals.
Green deals bieden de sponsors het nodige aan performance op de unieke Golfbaan Kralingen.

Golfbaan Kralingen

Meer informatie? Neem contact op voor de mogelijkheden

Informatie Clubhuis / Restaurant




Golfbaan Kralingen Historie

In 1932 werd de Golfbaan Kralingen aangelegd en na de opening in 1933 tot 1981 bespeeld door de Rotterdamse Golf Club. De RGC verhuisde naar de Broekpolder in Vlaardingen en ging daar verder onder de naam Golfclub Broekpolder. De baan in Kralingen bleef achter als openbare baan waarvoor in 1982 een stichting tot beheer van de golfbaan werd opgericht op verzoek van de Gemeente Rotterdam. De eis van de Gemeente Rotterdam was dat de golfbaan openbaar zou blijven hetgeen werd vertaald in een regeling dat 50% van de beschikbare jaarkaarten mochten worden verkocht aan leden van een nieuw op te richten golfclub en 50% voor de losse verkoop aan andere belangstellenden. Deze regeling is heden ten dage nog steeds van kracht en eind 2005 door de Gemeente herbevestigd.

Golfweek traditie
Traditioneel is onze golfbaan op z'n prachtigst in de zonnigste week van het jaar de Kralingse Golfweek. Dit jaar valt deze in de derde week van juni, en worden er gedurende de week naast een toernooi voor de beste amateurgolfers van het land ook verschillende wedstrijden voor jaarkaarthouders en GCK-leden georganiseerd.

Golfbaan Kralingen


In november 1982 werd door een aantal oud leden van de RGC een nieuwe vereniging opgericht die de naam Golfclub Kralingen kreeg en door de NGF werd gezien als voortzetting van de RGC met behoud van het clubnummer 9 van de oorspronkelijke RGC. Een clubnummer wordt door de NGF verstrekt aan golfclubs en weerspiegelt de anciënniteit van de golfclubs in Nederland.


Randstad nieuws / news

Meld nieuws