Betere conditie en kracht beste personal training

Betere conditie beste personal training Rotterdam

-
-



Beste gekwalificeerde Personal Trainer en voedingscoach Rotterdam regio, Strijen, Nesselande, Ommoord, Alexanderpolder, Capelle a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Rijnmond



Vanuit de US unieke personal training methode ontwikkeld. In gemiddeld ca 30 min. per week,ideaal voor het verbeteren van je conditie, kracht, en indien gewenst NATURAL-Body Building, Sport specifiek, fitness, afvallen en gezonde voedingsadviezen, nu geintroduceerd in Nederland.

Van start in de regio Rotterdam, Nesselande, Strijen, Rijnmond, Capelle a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel. Voorafgaande aan introductie en praktijk staat een jarenlange studie, directe opleiding en intensive Top training in o.a.de US en ervaring en kennis uit Duitsland, door een van de beste gekwalificeerde Personal Trainers en Coaches van Nederland met een Master onderscheiding in Natural body building en improvement .

Gelet op het exclusieve persoonlijke karakter, waarbij privacy, deskundigheid en zorgvuldigheid voorop staan, is een kennismaking hoe het anders kan in de rumoerige fitnesswereld een belangrijk aandachtspunt.

Speciaal ook voor zakelijke en op efficiency ingestelde mensen, die op hun privacy en persoonlijke aandacht zijn gesteld.
voor meer exclusieve informatie klik hier


Personal Training Nieuws / Gezondheidsnieuws / Lifestyle news /

Als beste selecteerd:
Randstad nieuws/news
voor selectieve vertrouwelijke informatie klik hier info@randstadnieuws.nl

Meld nieuws
Sexy Young Fashion Modeshows



Exclusieve trendy dameskleding en exclusieve sexy lingerie modeshows
Trendy Young Fashion Modeshows



Trendy Young Fashion Sexy Modeshows