News Gov. HK Hong Kong Business Finance

Hong Kong Chamber of Commerce Netherlands.

Welcome to the website of the Hong Kong Chamber of Commerce in the Netherlands.We help Hong Kong based companies with information and advice on doing business with, in and via The Netherlands. We help Dutch based companies with information and advice about doing business with, in and via the Hong Kong Special Administrative Region of the People's Republic of China .

Advice

•Tailor made » “Business matching”
•Information about » Import
•Information on » Export
•Receive more » Information about doing business in the Netherlands and Hong Kong.
Knowledge

•Learn more at our » Seminars and workshops
•Join our Study- and Trade missions
•Find interesting » Reports in our Bookshop
•More information about » the Netherlands
Events

•Advisory service for » Trade fair participation
•List of Events, organized by the Hong Kong Chamber of Commerce in the Netherlands or by one of our partners
Membership

•Become a » Member of the Hong Kong Chamber of Commerce in the Netherlands
•View our » Network
•Our Members

Contact
Hong Kong Chamber of Commerce in the Netherlands
Strekkerweg 75 - Unit 0.06
1033 DA Amsterdam the Netherlands

T +3120-7600333
F +3120-7600335


The Hong Kong Chamber of Commerce in the Netherlands is not part of or associated with the Hong Kong General Chamber of Commerce. If you are looking for the website of the Hong Kong General Chamber of Commerce please click here.

HongKong_NEWS_70% of all Belgian exports to Hong Kong were diamonds in the first 11 months of 2011. The value: US$2.3 billion. Up 34% compared with 2010.
25 days ago · reply · retweet · favorite

HongKong_NEWS_ Nasdaq: Reasons Why Hong Kong is the Easiest Country to Do Business: community.nasdaq.com/News/2012-01/r…
17 days ago · reply · retweet · favorite

HongKong_NEWS_ Hong Kong's Tourism Board own YouTube channel. This week: News about CNY youtube.com/user/hongkong?…
29 days ago · reply · retweet · favorite

HongKong_NEWS_ Visitor arrivals Hong Kong hit new high: news.gov.hk/en/categories/…
29 days ago · reply · retweet · favorite

HongKong_NEWS_ Getting to Know Chow Tai Fook, the world’s biggest jeweler. blogs.wsj.com/scene/2012/01/…
29 days ago · reply · retweet · favorite


News Nieuws Randstad News Nieuws/

Leden van de Hong Kong Kamer van Koophandel

ACS Filters heeft na 25 jaar een toonaangevende positie ingenomen in de markt van luchtfiltratie. Met eigen verkoopkantoren en fabrieken in Nederland en België en een uitgebreid internationaal netwerk van distribiteurs zijn de filters van ACS over de hele wereld verkrijgbaar.

Meer info/profiel

1421 werkt vanuit Hong Kong, Amsterdam en Beijing met een bevlogen team om inbound SME’s te ondersteunen met het zaken doen. Met een service concept inclusief Business Development, HR, juridisch en administratie ondersteuning en het registreren van een onderneming (joint venture, WOFE en representatie kantoor) in China en Hong Kong.

Meer info/profiel.

ADAD B.V. Er is er veel te ontdekken in de wereld van kinderen. Kijken, proeven, luisteren, aanraken en ruiken zijn allemaal spannende belevenissen van essentieel belang voor de gezonde ontwikkeling van kinderen.

Meer info/profiel

Adbeco vindt zijn oorsprong in het Drentse Coevorden en is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een brede dienstverlenende organisatie in de accountancy, belastingadvies, personeels- en salarisadministratie, bedrijfsadvisering, internationalisering, automatisering en consultancy.

Meer info/profiel

Alpi Netherlands BV is een onderdeel van Albini & Pitigliani, een logistiek dienstverlener met de hoofdvestiging in Prato (Toscane) Italië. De Alpi groep biedt een wereldwijd netwerk van eigen vestigingen en aangesloten agenten.

Meer info/profiel

By choosing a location in the Amsterdam Metropolitan Area, you join over 2,000 international companies that have already chosen to set up shop here and to become a part of our long history as a successful business hub and a leading trading centre.

Meer info/profiel

Sinds 1983 is Anko Zakenreizen aktief in de Benelux m.b.t. het organiseren van speciaal geprijsde beursarrangementen naar internationale vakbeurzen wereldwijd. Dit doen we in samenwerking met diverse beursorganisaties en de betere Nederlandse vakbladen.

Meer info/profiel

ANT-SINOVA is an independent business advisory and corporate services provider with over 20 years of experience helping businesses across the globe grow, build their brand and gain a competitive edge globally.

Meer info/profiel

ARX Architecten streeft naar ontwerpen en dienstverlening van een hoog niveau.Creativiteit en vakmanschap zijn de pijlers van het bureau.Vakmanschap dat is verkregen door ervaring en intensieve - continue - bijscholing.

Meer info/profiel

The combination of our longevity, international scope and complete independence reassures our clients that ATC is stable, whilst also being dynamic and flexible.These fundamentals are what separate ATC from many of our competitors; and the current global economic crisis only highlights how important these factors are in selecting a service provider. Meer info/profiel
Barnyard Far East provides mutual access to creativity and productivity for both Chinese and European companies. With offices in both Hong Kong and The Netherlands, Barnyard is uniquely positioned to bridge market differences between the two continents and to deliver competitive advantages to home markets. Meer info/profiel
De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers is de branchevereniging van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland.

Meer info/profiel

Het bedrijf heeft vestigingen in Hendrik-Ido-Ambacht (Bruynzeel Home Products en Bruynzeel Plastics), Polen en Duitsland.
Het bedrijf zet sterk in op productontwikkeling/ innovatie, het bouwen van concepten en het creëren van waarde voor haar afnemers.

Meer info/profiel

Bureau de Wit is een onafhankelijke organisatie voor keukeninspecties, controle van waterkwaliteit en plaagdierpreventie en -bestrijding. We zijn marktleider in de horeca en sterk in andere sectoren. Onze keurmeesters bezoeken jaarlijks bijna 15.000 werkplekken.

Meer info/profiel

CAROZ is een neutrale, non-asset based, netwerkregisseur die wereldwijd excellente logistieke dienstverlening realiseert voor haar relaties. Vanuit haar visie op logistiek doorbreekt CAROZ de traditionele manier van denken en geeft hier invulling aan door middel van een innovatief concept.

Meer info/profiel


Cathay Pacific Airways is een Aziatische luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Hong Kong International Airport, wat ook wel bekend staat onder de naam Chek Lap Kok Airport. De luchtvaartmaatschappij opereert met een vloot van passagier- en vrachttoestellen naar 114 bestemmingen in 36 landen wereldwijd.

Meer info/profiel

CHINA Lawyers.nl is de China Desk van HRM Advocaten en HRM Juristen. Samen vormen zij een kantoor dat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, HR en International Business Law.

Meer info/profiel

ChinaMoves helpt door doelgericht marktonderzoek, accurate trendrapportages en scherpe analyses uw bedrijf zichtbaar te maken in China – door het geven van adequate communicatie- en pr-adviezen en effectieve business-to-business strategieën.

Meer info/profiel

Het Consulaat-Generaal Hong Kong vertegenwoordigd Nederland al meer dan 150 jaar in Hongkong; hoewel natuurlijk veel is veranderd zijn onze kerntaken hetzelfde gebleven: (consulaire) zorg voor Nederlanders en werken aan de economische belangen van Nederland. in Hongkong.

Meer info/profiel

DB&S is een middelgroot adviesbureau op het gebied van corporate finance, consultancy en interim management. Onze focus ligt voornamelijk op middelgrote ondernemingen

Meer info/profiel

Door onze flexibele instelling en klantgerichte aanpak zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt van logistieke dienstverlening binnen het Rotterdamse havengebied.

Meer info/profiel

De Brauw, Blackstone & Westbroekis een premium full-service internationaal advocatenkantoor. Klanten profiteren van onze geïntegreerde praktijken en onze toewijding aan kwaliteit, gecombineerd met een unieke commercieel bewustzijn.

Meer info/profiel

Het advocatenkantoor van De Koning Advocaten is een middelgroot full service kantoor.Wij onderscheiden ons door topkwaliteit te leveren tegen concurrerende tarieven. Onze werkwijze wordt gekarakteriseerd door goed luisteren en een heldere en proactieve benadering.

Meer info/profiel

De Nerée Tuinman & Van Woensel Advocaten is gespecialiseerd op het gebied van het ondernemingsrecht en het vastgoedrecht. Door ons kantoor in Hong Kong zijn wij tevens aanspreekpunt voor bedrijven die zaken doen in China en de rest van Azië.

Meer info/profiel

Dragons Businessclub is de eerste landelijke businessclub voor Chinese en Nederlandse ondernemers en professionals in Nederland die actief zijn op het vlak van China-business.
De voertaal binnen de businessclub is voornamelijk Engels en Nederlands.

Meer info/profiel

The Dutch Chamber was established in 1991, as an initiative of a number of Dutch businessmen, with the objective of representing the wider Dutch business community in Hong Kong.

Meer info/profiel

Een hippe variant op de zitzak uit het hippie tijdperk.
De fatboy verdient een plek in iedere woon- of slaapkamer.

Meer info/profiel

Finnair is opgericht in 1923 en is één van de oudste luchtvaartmaatschappijen ter wereld.
Totaal vliegt Finnair 74 keer per week naar Azië

Meer info/profiel

Gemengde Branche is een vakblad voor de (detail)handel in huishoudelijke en luxe artikelen, glas, porselein, aardewerk, geschenken en woondecoratieartikelen. Gemengde Branche is tevens officieel orgaan van Vereniging Gebra. Gebra is de belangenorganisatie voor ondernemers in de gemengde branche en de speelgoedbranche. Meer info/profiel

Gerzon Duty Free supplies many airlines and tax-free sales outlets world wide. Gerzon Holding has two other business units: Gerzon Schiphol and Gerzon Import.

Meer info/profiel

Grant Thornton is een dynamische en groeiende organisatie, die niet alleen diensten levert op het gebied van accountancy en belastingen, maar ook een breed pakket aan specialistische diensten aanbiedt.

Meer info/profiel

Bij het zakendoen met China is niets zo belangrijk als “guanxi”: contacten, een netwerk. Guanxi.nu is een netwerk van ca. 100 China-professionals: consultants, vertalers, tolken, trainers, media, etc. Via Guanxi.nu houden we elkaar scherp, delen we informatie en letten we op kwaliteit. Meer info/profiel

Lidmaatschap

U kunt zich ook aansluiten bij het netwerk van de Hong Kong Kamer van Koophandel. U ontvangt dan regelmatig interessante informatie over de markt.

Daarbij komt u in aanmerking voor business matching voorstellen van derden. Verder kunt u met korting deelnemen aan seminars en andere bijeenkomsten die worden georganiseerd door de Hong Kong Kamer van Koophandel.

•Naar het Netwerk
•Meer informatie over het lidmaatschap
•Onze Diensten

Contact
Hong Kong Kamer van Koophandel in NL

Strekkerweg 75 - Unit 0.06
1033 DA Amsterdam
Nederland
T +31 20 7600333
F +31 20 7600335
info@hongkongkvk.nlNews / contact Randstad News / Nieuws

Meld nieuws