Vermogen opbouwen Congres

Ultimate Wealth Congress leren vermogen opbouwen





Ultimate Wealth Congress leer direct en praktisch vermogen opbouwen. Zie Pre sale aanbieding










Waar en Wanneer Nieuws volgt....


... Ondernemer, manager, met pensioen of werknemer? We hebben allemaal ambities! Nog niet de juiste ervaring, vertrouwen of tools om the next step te nemen? Kom dan naar het UWC. Laat je inspireren door topsprekers uit binnen en buitenland. Aan de hand van hun succesverhalen, trainingen en antwoorden op al jouw vragen zal jij na 3 dagen gereed zijn je ambities waar te maken! Meer info volgt snel!





Voorbericht waarop al gereserveerd kan worden


Onder leiding van de succesvolle ondernemer Pa Joof, doen de beste sprekers & entrepreneurs hun verhaal.

In dit driedaagse seminar leer je alles over ondernemerschap, gezondheid, relaties, investeren in de financiele wereld en geldmarkt(valutahandel), public speaking, investeren in vastgoed, geld verdienen met internet marketing en bovenal mindset. Onder de enthousiaste begeleiding van Pa Joof ontdek je de mogelijkheden van het opbouwen van “rijkdom” in alle facetten van je leven!


We hebben dit evenement ondertussen al meer dan vijf keer georganiseerd en iedere keer waren de deelnemers dolenthousiast. Onze deelnemers schatten de waarde van dit mooie evenement steeds op bedragen tussen de €1000,- en €5000,-, maar omdat we het belangrijk vinden dat veel mensen in aanraking komen met deze sterke strategieĂ«n geven we de tickets weg voor een Ă©Ă©nmalige investering en voorverkoop aanbieding. Meld je aan en reserveer snel!

Pr News Sponsored by:



Voorverkoop - Aanbieding Nieuws volgt...

VIP ZITPLAATS


Wil je het maximale uit jezelf halen en een fantastische ervaring voor jezelf creëren? Vraag dan een VIP ticket aan:

Zitplaatsen in het midden vooraan. Hier heb je het beste uitzicht op het podium en je zit tussen de meest energieke mensen!
Een speciaal UWC werkboek waarbij je al je notities gedurende weekend kunt bijhouden. Dit zorgt ervoor dat jij geen enkele notitie mist en volledig gefocust kunt blijven.

Een Speciale VIP Ingang

Meet & Greet met de trainers/Experts

Lunch, Koffie & Thee gedurende 3 dagen

Extra webinars met de trainer
en meer


==================================================

Ontdek wat er mogelijk is!
Wat ga je allemaal ontdekken tijdens deze 3 dagen?
Welke geldprofielen er zijn en wat dit zegt over hoe je het beste met geld kunt omgaan.
Waarom studie en inkomen niet hoeven samen te hangen.
Hoe je een succesvoller leven kunt leiden door minder te doen.
Hoe je een passief inkomen kunt opbouwen met je passie.
Hoe je eenvoudig geld kunt verdienen met internetmarketing.
Hoe je geld kunt verdienen door te handelen in Forex.
Wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen met vastgoed.
Hoe je je luisteraars versteld kunt laten staan door goede presentatievaardigheden
Hoe je jezelf en je bedrijf optimaal kunt positioneren.
Wat het verschil is tussen een succesvolle en een onsuccesvolle investeerder.
En nog veel meer….

Hoe zou je leven er over een jaar uit zien wanneer je maar 10% van de strategieën die je gaat leren zult gaan toepassen?

We hebben de absolute overtuiging dat onze strategieën het voor iedereen mogelijk maken om een passief inkomen op te bouwen. Hoe zou jou leven eruit zien wanneer je je nooit meer zorgen hoeft te maken over geld?

Onze topsprekers hebben miljoenen euro’s omzet gedraaid en met duizenden mensen gewerkt waardoor ze precies weten wat werkt en wat niet werkt. Hierdoor hoef jij niet de fouten te maken die zij al hebben gemaakt!

Tijdens deze drie dagen zullen we de meest toepasbare tips, trucs en technieken met je delen die je niet alleen kunt toepassen op je financiĂ«le situatie maar ook op je leven als geheel. We beloven je dat je snel resultaat zult merken, mits je natuurlijk na dit seminar echt aan de slag gaat met de technieken die we je leren, daarom is dit seminar niet voor iedereen geschikt…

Ontmoet tijdens het UWC ervaren succesvolle ondernemers: onze speciale gastsprekers zullen een geweldige toedracht houden. Deze ondernemers van wereldklasse delen hun ervaringen op het UWC.




Kom jij in aanmerking om deel te kunnen nemen aan dit seminar?



We verwachten dat dit ‘Ultimate Wealth Congress’ net als de vorige vier keer een fantastisch evenement met enorm veel waardevolle en toepasbare informatie zal worden, maar bovenal wordt het ook een erg leuk, gezellig en inspirerend driedaags weekend!

Normaliteit zijn onze seminars niet goedkoop (meestal tussen de 2 en 3.000 euro) maar we hebben besloten om met dit seminar met een lage prijs te starten, zodat je kennis kunt maken met ons en onze materie. We zijn zo erg overtuigd van de kwaliteit van onze informatie dat je naderhand niets anders wilt dan met ons verder te werken.

Aangezien wij de tickets voor het ‘Ultimate Wealth Congress’ een stuk voordeliger gaan aanbieden verwachten we vrij snel uit te verkopen. Doordat het aantal plekken voor dit weekend beperkt zijn, willen we natuurlijk wel de juiste mensen in de zaal hebben.



Wanneer je aan onze ‘toelatingseisen’ voldoet ben je welkom op het UWC



Je bent positief ingesteld en je denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Je vindt het geweldig om je te omringen met inspirerende & enthousiaste mensen.

Je draagt graag bij aan een positieve sfeer: extreem kritische of neerbuigende mensen zijn niet welkom!

Je bent actiegericht en je zal minstens 10% toepassen van hetgeen wat je gaat leren (dit klinkt weinig, maar je gaat naar huis met een ontzettende grote hoeveelheid aan nieuwe, toepasbare kennis!)

Herken je je in deze beschrijving? Dan ben je van harte welkom op het Ultimate Wealth Congress!

Waar en wanneer zal het Ultimate Wealth Congress plaatsvinden?







Waar en Wanneer ....

Park Plaza Amsterdam Airport
Melbournestraat 1
1175 RM Lijnden



Deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.










Sponsored by RandstadNieuws / News










Meld nieuws