Stedenbouw architectuur architecten

MAS architectuur Rotterdam start jonge architecte

-

MAS campus
MAS architectuur opent haar deuren voor jonge en gedreven architecten en ontwerpers die onlangs een eigen bureau zijn gestart. Wij noemen dit initiatief de MAS campus. Dit initiatief is primair bedoeld om deze uitdaging een plek te bieden en tegelijkertijd energie te genereren tijdens het opstarten van een eigen bureau.

MAS campus biedt een plezierige en stimulerende werkomgeving waar de mogelijkheid bestaat tot kennisoverdracht en samenwerking. Ontwerpers werken onder één dak aan dezelfde fase van hun ondernemerschap en kunnen zo veel van elkaar leren. Tevens gaat de samenwerking op de MAS campus gepaard met het opdoen van ervaring en professionele kennisoverdracht met MAS architectuur Werken op de MAS campus is op basis van wederzijds vertrouwen en respect, we zoeken ondernemers die daar vanzelfsprekend mee om kunnen gaan.

Interesse? Neem contact op met:

Joost Berger j.berger@masarchitectuur.nl
Daan ter Avest d.avest@masarchitectuur.nl

MAS Architectuur
Goudsesingel 10
3011 KA Rotterdam
010-4136856
Masarchitectuur Rotterdam.nl klik hier..

Dit initiatief van MAS architectuur is voor zelfstandige ondernemers, met een Kamer Van Koophandels/VAR inschrijving, of bereid zijn zich in te schrijven. Voor het aanbieden van deze faciliteit wordt een beperkte tegenprestatie in tijd gevraagd. Deze binnen de richtlijnen en ondervoorwaarde van de UWV, dit te bespreken met uw werkcoach van het UWV. Boventallige uren worden tegen een reëel bedrag vergoed.
Bureau

News / contact Randstad News / Nieuws

Meld nieuws