Zorg Vastgoed HD Medisch Maatwerk Nederland

Zorgvastgoed Zorg en Vastgoed Maatwerk Rotterdam


ZorgVastgoed advies ontwikkeling
Medisch Maatwerk Nederland


HD Zorgvastgoed Service Overview
Om haar positie binnen de zorg te verstevigen is HD een samenwerking aangegaan met Medisch Maatwerk Nederland. Gezamenlijk vormen we Medisch Maatwerk Nederland Ontwikkeling waarmee we expertise en een uitgebreid netwerk in de zorg combineren met de ervaring op het gebied van vastgoedontwikkeling van HD. Medisch Maatwerk is overtuigd van het succes van deze link tussen zorg en vastgoed.




Medisch Maatwerk:
met gezond verstand samen aan de slag
De combinatie van Medisch Maatwerk Nederland en HD Projectrealisatie is een garantie voor optimale invulling van vastgoed met een zorgaspect. Niet allee zorgt de input van onze medische zorgprofessionals voor een medisch professionele invalshoek, maar ook kunnen zij bogen op een zeer uitgebreid medisch netwerk binnen alle geledingen van de zorg. Door de verbintenis met HD Projectrealisatie, een ervaren vastgoedbureau met advies, ontwikkeling, ontwerp en realisatie onder één dak, meent Medisch Maatwerk het beste aanbod te kunnen realiseren voor de (toekomstige) zorgconsument.


input medische zorgprofessionals
zeer uitgebreid medisch netwerk
ervaren vastgoed bureau
advies, ontwikkeling, ontwerp en realisatie

Contact Us


Vastgoedontwikkelaar

Adres
Jan Leentvaarlaan 30
3065 DC Rotterdam
T 010 414 86 67
F 010 414 80 77

Medisch Maatwerk de vitale verbintenis tussen zorg en vastgoed
De ontwikkelingen rondom grondposities van de afgelopen jaren vragen om een doordachte benadering, zowel in beleidsinhoudelijk als in financieel opzicht. Medisch Maatwerk ziet in dit kader volop kansen in de combinatie zorg en vastgoed: de vraag naar zorg stijgt, de samenleving vergrijst, de burger stelt hogere en meer specifieke eisen aan de kwaliteit van de zorg.

Product Overview
Medisch Maatwerk Nederland Ontwikkeling ontwikkelt zorglocaties welke een nieuwe standaard voor intramurale nazorg introduceert. Hoe? Door primaire en secundaire zorg te leveren door intensief aandacht te schenken aan de patiënt en zijn of haar omgeving. De stap van het ziekenhuis naar de thuissituatie is voor veel patiënten en hun partners vaak moeilijk en beangstigend.

Verblijf in een vakantie resortachtige ambiance waar niet alleen de focus ligt op verder herstel maar waar ook de aandacht gericht is op preventie, kan een belangrijke bijdrage leveren aan een voorspoediger en permanent herstel.

Naast revalideren is het verblijf van herstellende patiënten in één van onze zorglocaties ook de weg naar een gezondere levensstijl door aanvullende diensten op de locatie.

24-uur professionele zorg
diagnostisch centrum
aandacht voor preventie + lifestyle modulatie
'healing environment'
multidiciplinaire aanpak therapiën
professionele revalidatiebegeleiding
luxueuze uitstraling
ruime (een)persoonskamers
mogelijkheid om samen met partner te verblijven
recreatieve mogelijkheden


Medisch Maatwerk in Zorgstad Rotterdam
Medisch Maatwerk combineert vastgoedontwikkeling en advies in zeer nauwe samenwerking met de medisch consultants die onder andere verbonden zijn aan het Erasmus MC en het Maasstad Ziekenhuis te Rotterdam.


Bundeling van medische en vastgoed kennis. Een team van medisch specialisten en projectontwikkelaars vormt de kern van Medisch Maatwerk. Door de bundeling van kennis uit twee werelden, kunnen we een waardevolle bijdrage leveren aan de gezondheidszorg van de toekomst.

Medische consultants
De medische consultants van Medisch Maatwerk kennen de dagelijkse praktijk van de zorgverlening, volgen de ontwikkelingen in hun vakgebieden en beschikken samen over een landelijk netwerk in de eerste-, tweede- en derde lijnszorg.

Dr. John Bol Raap
Cardio-thoracaal chirurg, staflid thoraxchirurgie aan het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam, bestuurslid van de Nederlandse Vereniging Thoraxchirurgie.

Dr. Peter Smits
Interventiecardioloog, voorzitter van de maatschap cardiologie aan het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam, bestuurslid Interventie Cardiologie Nederland.

Dr. Bert Beenakker
Mede-eigenaar van huisartsenpraktijk Beenakker & Van Soerland, eigenaar Traveldoc (organisatie van medische nascholingsreizen), uitgever Medisch Magazine.

René Bol Raap
Hyperbaar geneeskundig arts, medisch directeur centrum voor hyperbare zuurstof therapie, keuringsarts, bedrijfsarts, duikerarts B, vliegerarts en reizigersgeneeskundige. Bestuurslid Nederlandse vereniging voor hyperbare geneeskunde.

Dr. J.P.C.M. (Jan) Oomen
Algemeen chirurg met ulcera als aandachtsgebied. Ervaring met het oprichten van (diabetische) poliklinieken.

Projectontwikkeling- en vastgoedspecialisten. De projectontwikkelaars van Medisch Maatwerk brengen hun kennis over projectontwikkeling in. Met onder meer planologische, demografische en financiële analyses zorgen ze voor een stevig fundament.

Patrick Just
Directeur Medisch Maatwerk, project/conceptontwikkelaar, gespecialiseerd in ontwikkeling zorgconcepten, het analyseren van locaties en het selecteren van zorgexploitanten.

Robin Dijkgraaf
Directeur Medisch Maatwerk, vastgoedadviseur en projectontwikkelaar, gespecialiseerd in financiële haalbaarheids-analyses en projectontwikkeling van concept tot realisatie.

Mark Logtenberg
Vastgoedontwikkelaar bij Medisch Maatwerk en bij HD in Rotterdam. Gespecialiseerd in conceptontwikkeling, haalbaarheidsonderzoeken, financiële exploitaties, risicoanalyses en ontwikkelingsmanagement. Actief als raadslid in een WMO Adviesraad.

Het kernteam wordt ondersteund door een sterk en ervaren team van adviseurs en projectmanagers.


Advies, ontwikkeling en realisatie
voor zorg en vastgoed

<
ZorgVastgoed advies ontwikkeling
Medisch Maatwerk Nederland



Randstad Nieuws Zorg vastgoed ontwikkelaars

Meld nieuws