Reproducties grootste formaat hoge precisie

Fotowanden, Sign en productie grootste formaat

-
Rocka is specialist in beeldbewerking en reproductie voor de grootste formaten met de de hoogste kwaliteit voor fotowanden, interieur decoraties, architectuur, industriele doeleinden of kunst en creatieve uitingen tot giclée kunstdruk of andere toepassingen.


Speciaal voor foto's, fine art en tekeningen. Deze perfectie is noodzakelijk om hierna digitaal te conserveren.

Actuele projecten op Facebook...Like Rocka NieuwsRocka is al meer dan 75 jaar een begrip en zeer vertrouwd met alle eisen die zowel in de industriele techniek als in de kunst gesteld kunnen worden.

Rocka kent langdurige samenwerkingen met bedrijven, gemeenten, kunstenaars, galeries of musea maar ook ingenieurs-bureaus. Bij het maken ervan hanteren wij strenge maatstaven en volgen wij de hoogst mogelijke professionele normen in de (internationale-) markt.


FINE ART GRAFIEK

Wij printen o.a. fine art grafiek met uiterst betrouwbare pigment inkten die waterdragend zijn.
Er kan worden gedrukt op losse vlakke vellen, of met materialen vanaf rol aan één stuk. Iedere druk wordt kritisch gecontroleerd met veel aandacht, passie en precisie. Wij zijn geen massa-fabriek, maar produceren gelimiteerde exclusieve edities met liefde en kunde.

Wat direct opvalt aan onze drukken van duurzame kwaliteit is de kleurzuiverheid, rasterloze fijnheid en zeer fraaie scherpte en beelddiepte. Onze giclée fine art print heeft de uitstraling van een echt kunstwerk en voldoet aan de hoogst denkbare eisen voor fine art reproductie. De giclée fine art print is een echt kunstwerk, vergelijkbaar andere replica vormen zoals zeefdruk, litho of ets. De markt begint dit meer te erkennen door te kopen.

De drukken hebben een schilderachtige uitstraling en een uitzonderlijk breed kleuren-spectrum. Bij het maken van de high-end prints komt veel kijken. Elke materiaalsoort heeft zo zijn eigen karakter zoals canvas of fluweelachtig aquarel papier van museumkwaliteit. Steeds meer musea exposeren met giclées in plaats van met originelen, omdat de kwaliteit in high-end uitmuntend is.


ONS KWALITEITSPROCES

Het origineel wordt kritisch scherp overgenomen
(zonder infrarood warmtestraling en met UV niveaus conform museum criteria)


De print wordt altijd in nauw overleg uitgevoerd
(in samenwerking met opdrachtgever en met controleprints op daglichtnorm)


GROOT FORMAAT AFDRUKKEN ZIJN MOGELIJKBezoekadres

Galvanistraat 114
3029 AD Rotterdam
Expeditie

Direct contact

Telefoon
+31 (0)10 412 04 48

www.Rocka.nl

Als beste geselecteerd door Randstad Nieuws/News

Meld nieuws