Boksen voor ondernemers Rotterdam

Boksevenementen van TYR

-

Boksevenementen voor goede doelen TYR.

White Collar Boxing



Vrijdag 5 april White Collar Boxing event Wings Hotel Airport Rdam The Haque! Ticket €75 by TYR MEER INFO WCB EVENT EN HET GOEDE DOEL







Direct naar de sponsor pagina van Wim Hout:



Steun onderzoek naar lymfklierkanker
Ongeveer één op de 50 personen krijgt, tijdens zijn of haar leven, de diagnose lymfklierkanker. Alleen al in Nederland komen er ongeveer 4.000 nieuwe patiënten per jaar bij en dit aantal neemt toe. Ondanks intensieve behandelingen overlijden in Nederland jaarlijks meer dan 1.000 patiënten als gevolg van deze ziekte. Er is nog te weinig aandacht voor lymfklierkanker en er zijn nog onvoldoende goede behandelingsmogelijkheden.
Daarmee is lymfklierkanker de 5e kankersoort bij volwassenen en de 3e kankersoort bij kinderen/jong volwassenen.

Tot 2016 was er in Nederland geen speciaal fonds actief om geld in te zamelen voor onderzoek, daarom is het Lymph&Co fonds gestart.

Sinds 2016 is Lymph&Co een zelfstandige stichting met ANBI-status.

HELP US FIGHT
Kijk hier hoe je ons kunt helpen in de strijd tegen lymfklierkanker


BOKSEN ROTTERDAM: WHITE COLLAR BOXING
White Collar Boxing biedt een intensieve, afwisselende en motiverende training voor ondernemers, managers en directeuren. Het doel: je conditie verbeteren en netwerken met andere professionals! Boksen is de ultieme sport voor toppers uit het bedrijfsleven. Het is een tactische sport die je dwingt om je grenzen te verleggen en de uitdaging met jezelf aan te gaan. White Collar Boxing ontstond in de beroemde New Yorkse boksschool van Jacky Gleason en werd daarna een groot succes in onder andere Engeland, Ierland en Azië. Nu doet het zijn intrede in Nederland. En waar anders dan in Rotterdam? De trainingen White Collar Boxing worden gegeven in Rotterdam Ommoord bij TYR Boxing, de boksschool van voormalig Europees bokskampioene Marichelle de Jong.

TYR BOXING TRAININGSLOCATIE VAN
WHITE COLLAR BOXING CLUB



Randstad BoksNieuws/Boxing News
info@randstadnieuws.nl

Meld nieuws
Nieuws Lifestyle en beauty trends



Nieuws Lifestyle en beauty trends