Citymarketing Signing Songfestival Rotterdam

Rotterdam Songfestival Ahoy

-


Rotterdam, zet Signing ontwerp en realisatie voor Citymarketing vol in voor het komende Euro Songfestival in mei 2020.



Rocka als Top Signing specialisten in Citydressing, creativiteit, kwaliteit en producties voor elk denkbare in- en outdoor locatie en opgave staat op scherp om hieraan bij te dragen.

Rotterdam gaststad voor Eurovisie Songfestival 2020
Datum publicatie: 30-08-2019 16:08
De 65e editie van het Eurovisie Songfestival vindt in 2020 plaats in Rotterdam. Dat heeft de projectorganisatie Eurovisie Songfestival 2020, bestaande uit NPO / AVROTROS / NOS en EBU (European Broadcasting Union) vandaag bekend gemaakt. De stad staat volgend voorjaar twee weken lang in het teken van het grootste muziekevenement ter wereld.

Rotterdam gaststad voor Eurovisie Songfestival 2020
“Met Rotterdam als gaststad voor het Eurovisie Songfestival kiezen we voor een stad met een bijzonder verhaal en een onmiskenbare daadkracht”, aldus Sietse Bakker, Executive Producer Event ESF2020. “We kiezen daarmee ook voor Ahoy, wat ons betreft de meest geschikte locatie om drie state-of-the-art tv-shows te produceren voor ruim 180 miljoen kijkers”.

Sietse Bakker, Executive Producer Events ESF 2020 en Shula Rijxman, Voorzitter Raad van Bestuur NPO, overhandigden eerder vandaag tijdens een persconferentie in Inntel Hotels Rotterdam een ‘Eurovision Songfestival tegel’ aan Said Kasmi, wethouder Onderwijs, Cultuur en Toerisme en Jolanda Jansen, Algemeen Directeur van Ahoy. Hiermee is de samenwerking tussen de stad en de projectorganisatie op symbolische wijze, officieel bekrachtigd. De tegel krijgt een permanente plek voor de entree van Ahoy.


Randstad Nieuws/News Evenementen/Events

Meld nieuws
Nieuws Lifestyle en beauty trends



Nieuws Lifestyle en beauty trends