Country & Christmas Fair

Country & Christmas Fair 2019 19 t/m 24-11

-
Country & Christmas Fair, proef de sfeer
klik hier....Kerstshoppen bij Kasteel de Haar in Haarzuilens 2019
Van 19 t/m 24 november zal de welbekende Country & Christmas Fair plaats vinden bij Kasteel de Haar nabij Utrecht. Zodra u onder de entreepoort doorloopt waant u zich in een sprookjesachtige omgeving vol lichtjes, kerstbomen en prachtige decoraties. In de ruim 250 verwarmde stands vindt u exclusieve kerstcadeaus, decoraties, lekkernijen, beauty en kleding. Door het bezoeken van de stands, het genieten van de muziek, ontspannen op het lounge terras, de heerlijke hapjes en drankjes en een spetterende licht en watershow, komt u volledig in kerstsferen.


Uw Kerst 2019 wordt na het bezoeken van deze Fair onvergetelijk! In deze flyer vindt u een uitgebreid overzicht van de activiteiten en het productaanbod.
Sfeervolle after Movie


Beste bezoeker,
Wat leuk om te zien
dat ook u aanwezig bent op de Country & Christmas Fair! Wij bieden dit jaar een aantal verschillende manieren om uw toegangskaarten te bestellen.

Koop uw toegangskaarten online (met korting), via de ANWB-winkels of aan de kassa.
U kunt dit jaar eenvoudig uw tickets Ook kunt u uw online tickets bestellen met KORTING

Contact
Inventief evenementen organiseert sinds 1993 sfeervolle evenementen op unieke locaties in Nederland. Jaarlijks bezoeken veel mensen de Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar.

Inventief evenementenorganisatie
Postbus 164
1960 AD Heemskerk

T. 0251-209060
F. 0251-208770
E. info@inventiefevenementen.nl

Wilt u meer informatie? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van op of rondom onze fairs? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij horen graag van u!
Uw naam*

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres*

Uw vraag en/of opmerking*Randstad Nieuws Country and Christmas Fair
Randstad News Nieuws click here

Meld nieuws