Restaurant met Vergaderruimtes Capelle a/d IJssel

Vergaderruimtes in Restaurant Wijnbar De Bank

-



Vergaderruimtes, modern en comfortabel in Regio,
Capelle a/d/ IJssel - Rotterdam Area.






Gedurende de verschillende dagdelen bieden wij begeleidend eten en drinken aan van hoge kwaliteit. U kunt ervoor kiezen de lekkernijen in de vergaderruimte of in ons restaurant te nuttigen.

Alle gerechten die restaurant-wijnbar De Bank aanbiedt zijn met zorg bereidt. Geïnspireerd door de Franse en Nederlandse keuken met wereldwijde invloeden. Wij maken uitsluitend gebruik van verse producten van top leveranciers. Kijk ter inspiratie op de website van ons restaurant
Restaurant de Bank Capelle.



Vergaderruimtes De Bank:

Stadsplein 1
2903 HH Capelle a/d IJssel
T 010 - 451 52 96
F 010 - 450 44 63
info@vergaderenindebank.nl
Vergaderruimte in Restaurant Wijnbar de Bank Capelle klik hier

Vergaderen in Capelle klik hier

Stadsplein 1
2903 HH Capelle a/d IJssel
T 010 - 451 52 96
F 010 - 450 44 63
info@restaurantdebank.nl
Restaurant De Bank Capelle


Culinair trefpunt in Capelle a/d IJssel. Nieuws Voor fijnproevers in de Rotterdam Regio Rotterdam Area Capelle, Rotterdam region en de Randstad.




CAPELLE AAN DEN IJSSEL In een voormalig bankgebouw heeft de Rotterdamse horecaondernemer Albert Calor het nieuwe culinaire trefpunt gevestigd:
De Bank. Restaurant-wijnbar De Bank




Culinaire details maakt restaurant-wijnbar De Bank bijzonder.


Unieke Wijnkelder in origenele bankkluis
Fine dining met producten van topleveranciers
Uitgebreide selectie wijnen van eigen importeurs
Modern loungen, sfeervolle en in een bijzondere omgeving




Culinair trefpunt
Alle gerechten die restaurant-wijnbar De Bank aanbiedt zijn met zorg samengesteld. De gerechten zijn geinspireerd door de Franse en Nederlandse keuken met wereldwijde invloeden. Wij maken uitsluitend gebruik van verse producten van top leveranciers.

Zo ondersteunen wij het Vis & Seizoen principe. "Eet vis wanneer dat verantwoord is en blijf er vanaf wanneer deze met de voortplanting bezig is", daar staat het Vis & Seizoen principe voor. De gerechten op de menukaart zijn aangepast op het verantwoord consumeren van de juiste vis in het juiste seizoen. Bewustwording staat voor kwaliteit op uw bord.

Daarnaast maken wij gebruik van een selectie producten van Eco Fields. Eco Fields hanteert een duurzame bedrijfsvoering waarbij respect voor dier en milieu centraal staan. De Eco Fields kalveren mogen weer kalf zijn en komen uitsluitend bij Nederlandse melkveehouders vandaan. Het voer van de kalveren is een streekproduct en wordt geteeld zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Dit zorgt voor de mooie rosé kleur, de fijne structuur en malsheid komen zo goed tot zijn recht.





Van kluis naar wijnkelder
Aangezien het onmogelijk was om de kluis uit de bank te verwijderen, besloot eigenaar Albert Calor er een bijzondere wijnkelder van te maken. Het is de tweede zaak die de horecaondernemer in Capelle aan den IJssel opent.




Naast De Bank is er het populaire Grand Café In den Boekenkast en bekend van zijn Jazz Nights.


Open haard
Het interieur in de kleuren groen, blauw en bruingrijs is verrijkt met leistenen muren, een open haard en gezellige hang- en zitplekken. Ook kan er aan de bar worden gegeten en gedronken.

Calor ontwikkelde De Bank als regionale culinaire hotspot .


ADRES:
Restaurant-Wijnbar De Bank:

Stadsplein 1
2903 HH Capelle a/d IJssel
T 010 - 451 52 96
F 010 - 450 44 63
info@restaurantdebank.nl
www.restaurantdebank.nl Website klik hier


Vergaderruimtes De Bank:

Stadsplein 1
2903 HH Capelle a/d IJssel
T 010 - 451 52 96
F 010 - 450 44 63
info@vergaderenindebank.nl
Website klik hier voor Vergaderen in Capelle


Ambitie Albert Calor

De Bank biedt verfijnd eten en drinken in een comfortabele omgeving. Het is een mix van loungen, biologisch eten en drinken met wijnen die we speciaal importeren.
Albert Calor,



Culinair Nieuws voor fijnproevers Randstad Nieuws / Randstad

Meld nieuws