Beste Top Restaurants aanbiedingen

Beste Thuisdiners traiteurs Diner prive of locatie

-






Exclusieve Thuisdiners, traiteurs, Andy Heemelaar, uw kok aan huis of op locatie, of in het unieke sfeervolle De Keuken van HEEMELS restaurant, Nieuwerkerk a/d IJssel, exclusief voor uw gezelschap, culinaire feestelijke Diners naar wens.

De Keuken van Heemels biedt exclusieve catering en thuisdiners. De top in prive, op locatie of zakelijk te verzorgen van uw diner. Naar wens, in een thema van de gelegenheid en verrassende verscheidenheid in culinaire smaken.



Chef kok Andy Heemelaar, voor exclusieve catering van uw thuisdiner, culinaire avonden voor iedereen die thuis in huiselijk of op locatie wil genieten van een mooi en exclusief diner. U heeft al een Hemels Thuisdiner vanaf 2 personen. Geheel samengesteld met u en de chef. Uiteraard met de ingrediƫnten waar u en uw gasten zo dol op zijn! En dit allemaal zonder dat u zelf de hele dag in de keuken hoeft te staan. Vanzelfsprekend verzorgen wij uw culinaire avond van Amuse tot Zoete zaligheid.

Verder verzorgen wij o.a. ook luxe catering voor uw party of een walking diners vanaf 10 personen en luxe catering hapjes. Dit kan bij u thuis, op de zaak of op locatie. Op het moment dat u interesse heeft, kunt u vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Hierna zal Hemels Thuisdiner contact met u opnemen.

De prijzen op de website zijn altijd inclusief de uren van de kok, het bestek, servies en het schoon en netjes achterlaten van uw keuken




Plaats nu uw reservering

06 23 89 26 43

Andy Heemelaar

info@dekeukenvanheemels.nl

offerte aanvraag klik hier





Randstad Nieuws exclusieve party catering

Meld nieuws