Rotterdam Kralingen Restaurant vergaderruimten

Brasserie voor Zakelijke en prive afspraken

-


Gym & Gin van Frank Huson.









Gym & Gin voor Dineren, lunch, ontbijten, zakelijk of prive afspreken, vergaderen, mooie terrassen en gratis parkeren Rotterdam Oost Kralingen.



Gym & Gin Rotterdam Kralingen




Gym & Gin is gevestigd onder de premium
Kralingse HealthCity.
Gym and Gin is door de ruime openingstijden en goede bereikbaarheid zeer geschikt voor al uw afspraken, zowel zakelijk als privé.
Gym & Gin beschikt over moderne vergaderzalen en expositieruimte.Kom eens langs en laat u verrassen



Gym & Gin biedt een uitgebreide kaart voor een verrassend ontbijt, lunch, supper, drankje en dinner. Met vernieuwende gerechten.

Gym & Gin is een modern, sfeervol ingericht restaurant aan de rand van Rotterdam, ingeklemd tussen het Kralingse Bos, de golfbaan en de wijken Prinsenland en de Alexanderpolder.

Gym & Gin is gevestigd in de groen omgeving van Kralingen en onder Health City Kralingen. door zijn ruime openingstijden en goede bereikbaarheid zeer geschikt voor al Uw afspraken, zowel zakelijk als privé.
Gym & Gin voert een uitgebreide kaart met zowel vele bekende klassiekers als vernieuwende gerechten die passen bij de wensen van de gasten. Tot 17.00 uur kunt u gebruik maken van de gevarieerde lunchkaart. Overdag kunt u ook gebruik maken van de dinerkaart.

Wij beschikken over een aparte zaal, geschikt voor borrels, diners en zakelijke bijeenkomsten. De zaal beschikt over airconditioning en een beamerinstallatie. U kunt gebruik maken van de uitstekende, gratis parkeer- voorzieningen.

Gym & Gin is geopend vanaf 08.15 uur, ook in het weekend. De keuken sluit om 22.00 uur en de brasserie om 24.00 uur. Op zaterdag en zondag sluit de brasserie om 18.00 uur. U kunt dan Gym & Gin afhuren voor uw eigen besloten feest of partij.


Gym & Gin is creatieve en sportieve hot spot, presenteert elk kwartaal een tentoonstelling van moderne kunstenaars uit de regio.


Frank Huson met support van Mieke van Yperen heten u van harte welkom met vragen voor een vergadering, feest, receptie, workshop en speciale ontvangsten. Gym and Gin biedt ruime en creatieve mogelijkheden. De keuken stelt graag samen met u een menu op om het uw gasten naar de zin te maken.




©

Gym & Gin
Kralingseweg 224 3062 CG Rotterdam
tel.: 010-2104510
Email: gymandgin@gmail.com




BESTE LOCATIE: VERRASSEND MENU, BIJZONDER SFEERVOL INGERICHT, MOOIE RUIME TERRASSEN, VRIJ PARKEREN, VERGADEREN, WORKSHOP RUIMTES, ROTTERDAM KRALINGEN:
Gym & Gin BEST IN HOSPITALITY & PERFORMANCE




Rotterdam Business News Randstad News
Randstad News Nieuws click here

Meld nieuws