Rotterdam Kralingen Restaurant vergaderruimten

Rotterdam Oost Ontbijt, lunch, diner, vergaderen

-


Ontbijten, lunchen, dineren, borrel, vergaderen, gratis parkeren en fraaie terrassen, Rotterdam Oost Kralingen Gym and Gin.



Zakelijk of prive afspreken, Rotterdam Oost Kralingen



Mooiste terrassen van Rotterdam in het groen en gratis parkeren, dat is natuurlijk Gym and Gin in Kralingen bij HealthCity Kralingen.

Frank Huson , verrassend creatief staat voor een uniek concept voor de zakelijke en prive ambiance en sfeer.

Gym and Gin staat voor genieten van de meest sfeervolle terrassen in het groene Kralingen.



Gym and Gin biedt een uitgebreide kaart met zowel vele bekende klassiekers als vernieuwende gerechten.

Gym and Gin is een modern, sfeervol ingericht restaurant aan de rand van Rotterdam, ingeklemd tussen het Kralingse Bos, de golfbaan en de wijken Prinsenland en de Alexanderpolder.

Gym and Gin is gevestigd in de groen omgeving van Kralingen en onder Health City Kralingen. Door de ruime openingstijden en goede bereikbaarheid zeer geschikt voor al Uw afspraken, zowel zakelijk als privé.

Gym and Gin voert een uitgebreide kaart met zowel vele bekende klassiekers als vernieuwende gerechten die passen bij de wensen van de gasten. Tot 17.00 uur kunt u gebruik maken van de gevarieerde lunchkaart. Overdag kunt u ook gebruik maken van de dinerkaart.

Gym and Gin beschikt over een aparte zaal, geschikt voor borrels, diners en zakelijke bijeenkomsten. De zaal beschikt over airconditioning en een beamerinstallatie. U kunt gebruik maken van de uitstekende, gratis parkeer- voorzieningen.

Gym and Gin creatieve hot spot, presenteert elk kwartaal een tentoonstelling van moderne kunstenaars uit de regio.





Gym and Gin
Kralingseweg 224 3062 CG Rotterdam
tel.:010-2104510
Email: Gymandgin@gmail.com


BESTE LOCATIE: VERRASSEND MENU, BIJZONDER SFEERVOL INGERICHT, MOOIE RUIME TERRASSEN, VRIJ PARKEREN, VERGADEREN, WORKSHOP RUIMTES, ROTTERDAM KRALINGEN:
GYM AND GIN BEST IN HOSPITALITY & PERFORMANCE




Rotterdam Business News Randstad News
Randstad News Nieuws click here

Meld nieuws