VIP Party Catering Walking Dinners Nederland

Exclusieve VIP Party Catering Walking Dinner

-




VIP Party Catering, exclusieve Walking dinners van culinaire chefkok Andy Heemelaar, van, De Keuken van Heemels.



Op uw priveadres, het bedrijf of op gewenste locatie in Nederland of in DE KEUKEN VAN HEEMELS in Nieuwerkerk a/d IJssel, Laat u verrassen.


best Party Catering selected: Randstadnews

Culinair en feestelijk genieten in eigen ambiance.
De Party Catering van Andy Heemelaar biedt een keur culinaire verrassingen. Naar wens vorm gegeven, passend feestelijk, voor een jubileum of in een gelegenheidsthema.

Denk bijvoorbeeld ook aan de mogelijkheden voor een walkingdinner in een tuin of park of in uw bedrijf.

DE KEUKEN VAN HEEMELS verzorgt culinaire avonden. Speciaal prive voor mensen die in huiselijk sfeer willen genieten van een mooi en exclusief diner. U heeft al een Hemels Thuisdiner vanaf 2 personen. Geheel samengesteld met u en de chef. Uiteraard met de ingrediƫnten waar u en uw gasten zo dol op zijn! En dit allemaal zonder dat u zelf de hele dag in de keuken hoeft te staan. Vanzelfsprekend verzorgen wij uw culinaire avond van Amuse tot Zoete zaligheid.

Heeft u ter gelegenheid van...iets te vieren?
Maak een afspraak met onze chefkok Andy Heemelaar voor een Exclusieve Party catering, uw culinaire walking dinner aan de zaak of prive

Wij verzorgen walking diners vanaf 10 personen en luxe catering hapjes. Dit kan bij u thuis, op de zaak of op locatie. Op het moment dat u interesse heeft, kunt u vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.



06 23 89 26 43

info@dekeukenvanheemels.nl

offerte aanvraag klik hier..

Meld nieuws