Vacatures docenten Nederlands Den Haag

Docenten Nederlands opgelet speciale vacatures

-

'#Echt #Nederlands' docenten kunnen met meer collega's nog #meer impact maken...#Join #Our #Mission in de #Randstad en verder in #Nederland





PERSBERICHT: van beek communicatie, Marketing & communicatie - Informatieprogramma's -

August 11, 2023

Beste educatieve collega's, dit persbericht komt zomaar even ongevraagd langs, tussen de parasols, voortenten, terrasjes en oergezellige bistro's en barretjes. Dit vanuit een enthousiast en zeer gemotiveerd 'Echt Nederlands' team, daarbij zich ook nog, graag educatief wil onderscheiden in Nederland en via de redactie van www.RandstadNieuws.nl
Het gaat dan ook om een aantal mooie en passende vacatures voor NT2 docenten. Zowel in den Haag en Wassenaar regio als in Alphen a/d Rijn, Rotterdam, Schiedam, Bergen op Zoom en Waalwijk en meer in de Randstad en verder in het land.
Maar geniet van je vakantie want ondanks de waardering voor ons vak en onze bovengemiddelde inzet en betrokkenheid zijn we wel toe aan onze ontspanning.
Als je weer aan niveau relaxed bent gekomen en je wilt meer weten van ons zeer gewaardeerde fijne collegiale team waarin we je vanzelfsprekend bijzonder welkom zullen laten voelen, kijken we uit naar jouw reactie. Daarbij mag gezegd, gaat om een van de beste en snelgroeiende taalscholen in Nederland.
Onze naam geeft duidelijkheid, daar staan we voor, als Echt Nederlands dat we als mooie taal alle eer en aandacht willen geven.

Onze slogan: 'Met taal Sociaal naar je Toekomst voor een betere wereld!

Neem contact met ons op en maak kennis met dat enthousiaste Echt Nederlandse team om ons collegiaal te versterken, wij bieden veel mogelijkheden, op alle niveaus van Junior tot Senior.


Inburgeringswet 2021
Is jouw inburgeringstermijn ingegaan vanaf 1 januari 2022? Dan val jij onder de wet inburgering 2021.

B1-leerroute
Z-leerroute
Onderwijsroute MBO

Weet jij niet wanneer jouw inburgeringstermijn is ingegaan? Kijk dan hier

Echt Nederlands.nu

Linkedin article Echt Nederlands

Published by: van beek communicatie / Randstad Nieuws / News

Meld nieuws