Wie helpt mij aan een stageplek en werk

Met Echt Nederlands aan het werk

-

Wij werken aan Taal en Werk





Taaltrainingen voor anderstaligen, gericht op de werkpraktijk
Wij zetten ons in samenwerking met gemeentes en andere organisaties graag in voor een samenleving waarin iedereen naar vermogen mee kan doen en zichzelf kan ontwikkelen. Dit doen wij vanuit onze expertise en ruime ervaring met maatschappelijke begeleiding en het bieden van taalonderwijs. Met praktijkgericht taalonderwijs, individuele begeleiding en maatschappelijke oriëntatie stimuleren we het zelfvertrouwen van onze cursisten om te participeren in de samenleving. Dit doen wij binnen de inburgering, maar ook voor andere doelgroepen als partner van de gemeente om belemmeringen op het gebied van re-integratie naar werk of duurzaam behoud van werk weg te nemen. Zo werken wij mee aan het SamenHaags programma en hebben onze eigen werkboeken en portfolio’s ontwikkeld gericht op het verbeteren van taalvaardigheden voor oriëntatie op werk, het zoeken naar werk en communicatie op de werkvloer.




TAAL OP HET WERK.
Op maat voor het gebruik in het bedrijf.
Taalles voor het werk bevordert de productiviteit, veiligheid en het communiceren met collega's





EchtNederlands biedt op maat taallessen
voor de medewerkers op het werk met de bijpassende vaktermen.
In overleg met uw bedrijf, uitzend- of detacheringsbureau stellen wij een programma op maat samen bestaande uit onderdelen van de modules ‘Taal en Werknemersvaardigheden’ en ‘Mijn Werk en Ons Bedrijf’, eventueel aangevuld met een portfolio. Daarnaast adviseren en ondersteunen wij u bij het aanvragen van subsidies.

Het aantal lessen stellen wij met u op maat samen, afhankelijk van het startniveau en het (taal)doel. De lessen kunnen zowel in-company als op werk worden gegeven.

Voor meer informatie bel 070 – 262 91 49.








NRTO
Wij zijn lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) en zijn in het bezit van het NRTO-keurmerk. Hiermee staan wij garant voor kwaliteit en professionaliteit. We hanteren de gedragscode en de algemene voorwaarden. We hanteren eigen voorwaarden voor de ontbinding van een cursusovereenkomst. Deze voldoen aan de gestelde voorwaarden van de NRTO.


BLIK OP WERK
Wij bezitten het Blik op Werk keurmerk voor inburgering. We hebben een 4-sterren waardering van Blik op Werk en onze cursisten geven ons gemiddeld een 9,0 bij het tevredenheidsonderzoek.


Echt Nederlands BV
Calandstraat 12
2521 AG Den Haag

Haags Taalplein

Openingstijden:
Ma t/m Vr 09:00-17:00
Zaterdag 09:00 -16:00
Zondag Gesloten

Telefoon:
070 262 91 49

Email:
info@echtnederlands.nu
LOCATIE INBURGEREN DEN HAAG
Plan mijn OV-reis

Rotterdam
Echt Nederlands BV
Clemensstraat 111
3082 CE Rotterdam

Openingstijden:
Ma t/m Vr 09:00-17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Telefoon:
070 262 91 49

Email:
info@echtnederlands.nu



Randstad Nieuws en Echt Nederlands zet zich in voor het vinden van stage, leerbedrijven en echt aan werk

Meld nieuws