Deskundig advies elektrische massagestoelen

Beste advies elektrische massagestoelen

-



Recent onderzoek toont aan dat ruim 30% van Nederland stress ervaart. Daarnaast heeft één op vijf mensen last van rugklachten en ervaart ook ongeveer 20% slaapproblemen. Deze klachten kunnen een grote impact hebben op de kwaliteit van leven.

Een massagestoel kan een uitkomst bieden voor deze klachten. Door regelmatig gebruik te maken van de massagestoel, kunnen de spieren ontspannen en verminderen de klachten van rugpijn. Ook kan de massagestoel zorgen voor een betere nachtrust, waardoor slaapproblemen worden verminderd. Bovendien kan een massagestoel helpen om de geest te ontspannen en stress te verminderen.

Investeer in jezelf en wordt een betere versie van jezelf door een massagestoel te kopen. Verander van een gejaagd persoon naar iemand die de rust zelve is. Kies voor een moment van ontspanning en rust in een van onze massagestoelen en ervaar zelf de voordelen voor lichaam en geest.






Voor de gemiddelde particulieren
is dit een mooie luxe massagestoel met een hele goede prijs kwaliteit verhouding voor thuis

Perfecte massagebeleving

Op zoek naar de perfecte massagebeleving in de comfort van je eigen huis? Dan is de bovenstaande OGAWA Smart ReLuxe massagestoel precies wat je zoekt. Dit intelligente 3D-massageapparaat is ontwikkeld met geavanceerde massagetechnologieën en is uitgerust met geavanceerde lifestylefuncties om je te laten ontspannen in een geheel nieuwe dimensie.

Met een slank en gestroomlijnd ontwerp en discrete details die de stoel een exclusieve look geven, past de OGAWA Smart ReLuxe perfect in elk moderne interieur.



Dit is een hele goede actie van dit moment:
Massagestoel Bumane Cloud




Video Ervaar Rust in de Bumane Cloud massagestoel







En als men wat minder plaats heeft / het beter wil laten integreren met de woonkamer dan kom je eventueel bij deze uit:






Onze gegevens:

website: Ervaarrust.nl

Bredaseweg 185
4872LA Etten-Leur
0765083415
info@ervaarrust.nl

KvK nummer: 88994384
BTW nummer: NL003132042B89

Adres showroom
Leeghwaterstraat 69
3364 AE Sliedrecht

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00-17:00

Afspraak maken gewenst


Meld nieuws