Personal coaching mental training

Mental coaching Bewustzijnsontwikkeling AnpaTrain









AnpaTrain-In

Anpatrain-In-voor inspirerende workshops, trainingen en individuele sessies menselijke ontwikkeling.

Een activiteit van Anke Padmos: therapeut, mental coach en motivator.

“Zelfontwikkeling is jezelf in beweging brengen, het vergroot je bewustzijn en brengt je in contact met je creatieve vonk”

Alles is eenvoud, maar we hebben het met z’n allen zo ingewikkeld gemaakt, zodat niemand het meer kan begrijpen. Dat is precies waardoor de behoefte aan inzicht in het leven groeit. We vragen ons af waarom er over zoveel zaken moeilijk gedaan wordt. Onze denkwijze en focus op de buitenwereld versluieren de eenvoud en maken er een moeilijk traject van. Veel mensen willen dit graag doorbreken en gaan op zoek naar inzicht. Daarin kan persoonlijke ondersteuning een belangrijke rol spelen.

De workshops, trainingen en sessies zijn er voor mensen die meer uit het leven willen halen.

Samenwerken in groepsverband nodigt uit tot openheid en saamhorigheid, diepgang en luchtigheid in een ontspannen sfeer. In samenwerking met collega’s uit andere disciplines worden de workshops,trainingen en sessies gehouden op unieke locaties in de Hoeksche Waard en in Rotterdam.



Bewustzijnsontwikkeling Mental workshops in organisaties en prive.




Bewustzijnsontwikkeling, mental coaching

Waarvoor: Voor Persoonlijke Groei en Ontwikkeling

Door wie:
Anke Padmos en collega's uit andere disciplines

Voor wie: Individuen en medewerkers in organisaties


Als doel: De deelnemer in contact brengen
met de creatieve vonk in zichzelf

Waarom: Een positieve uitstraling versterkt de aantrekkingskracht

Resultaat: Ieder individu opent voor zichzelf een deur




Coaching en Advies
Soms is het moeilijk om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Jezelf een doel stellen kan beangstigend zijn. Het resultaat is dat je niet zelf je eigen richting kiest, maar je laat leiden door wat de maatschappij en het gezinsleven van je verlangen. Voorbijgaan aan je diepe verlangen veroorzaakt een innerlijk conflict. Dit kan gepaard gaan met psychische en lichamelijke klachten. Ik coach mensen om terug te gaan naar de kern van hun overtuigingen, waardoor zij leren inzien wat de oorzaak is van hun handelen.

Voor Anpa Training is coaching het begeleiden van een verandering of doelstelling die mensen zelf graag willen behalen. Ik ondersteun en motiveer mensen in dit proces door uit te gaan van mogelijkheden en wetende dat ieder individu de kracht in zich heeft.


Inspirerende werkomgeving
"De lichtval, kleur en geur zijn van invloed op ons functioneren"

Medewerkers trainen in organisaties is vaak een onderdeel van het bedrijfsplan. Het uitgangspunt: gemotiveerde en betrokken medewerkers op de werkvloer. Daarbij wordt het interieur vaak vergeten. Terwijl dit een grote invloed heeft op ons functioneren.

In menige organisatie, groot en klein, wordt vanuit een saaie bedrijfsruimte gewerkt: een bureau met daarop de computer, een stapel mappen, tijdschriften en een verwaarloosde plant in het kozijn. Dat vormt niet de meest aantrekkelijke werkomgeving om geïnspireerd te raken. Vaak beseffen we niet dat we via al onze zintuigen worden geprikkeld. Werken in een goed ingerichte ruimte stimuleert ons, daardoor zijn wij beter in staat prestaties te leveren. In het interieur zijn de lichtval, kleur en geur van grote invloed op ons functioneren. Een goed interieur verhoogt de werklust en creativiteit, maar schept ook rust en stabiliteit. Daar wordt vaak - ten onrechte- aan voorbijgegaan bij de inrichting van kantoorruimten.

In het kader “Hoe voorkom ik ziekteverzuim” is een goede werkomgeving en een gezonde atmosfeer in het belang van zowel de organisatie als de medewerker. Hieraan prioriteit stellen, is een goede keuze. Vaak kunnen kleine veranderingen al grote gevolgen hebben voor het verbeteren van de werkomgeving. Daarover adviseren we letterlijk vanaf de stoel van de medewerker; vanuit die positie creëren we ruimte op de werkplek.


Anpa: Bewustzijnsontwikkeling, Mental Coaching en Training

• Voor mensen die op een kruispunt in hun leven staan en inzicht in hun situatie willen.

• Voor medewerkers die zich binnen de onderneming geblokkeerd voelen en niet weten hoe ze vooruit kunnen komen.

• Voor jongeren die niet kunnen bepalen welke richting ze op willen gaan.

• Voor personen die meer uit het leven willen halen, maar niet eten waar te beginnen.

• Voor diegenen die door ziekte op de drempel van leven en ood staan en een antwoord zoeken op de door hen gestelde evensvragen.

• Voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor en een uwtje in de goede richting.



Anpa
Mijn naam is Anke Padmos



Na mijn studie aan het institute of Human Development heb ik mij geconcentreerd op het uitoefenen van de therapie Neuropsyrurgie. Tijdens de doorlopen sessies met cliënten werd ik mij bewust van het immense proces: de evolutie

Mijn blik, gericht op de maatschappij, in bijzonder het bedrijfsleven, signaleert een diversiteit aan individuen. Mensen die zich vrij en in evenwicht voelen, zijn tot grote prestaties in staat. Wie zich gevangen voelt in zijn eigen lichaam, laat zich beperken.

Dat hoeft niet. Door de zingeving van het leven te ontdekken, worden doelen bewuster gesteld, waardoor een groot potentieel zichtbaar wordt.

Vanuit het besef dat steeds meer mensen diepgang in hun leven zoeken en behoefte hebben aan inzicht in hun eigen levenssituatie,
ontwikkelt Anpa-Training workshops op maat. Tijdens workshops, trainingen en/of korte ontmoetingen, zowel individueel als in
groepsvorm, ontstaat inzicht in het persoonlijk leven en bewuster “zijn”.




Workshops en Trainingen

"Alles is eenvoud, maar de mens maakte al het eenvoudige
ingewikkeld,zodat niemand het meer kan begrijpen"
Alcar
Door de zin van het leven te ontdekken, wordt de mens zich bewust van zichzelf. Daarmee creëert hij ruimte voor ontwikkeling.

Anpa-Training:
Heeft als doelstelling mensen op respectvolle en persoonlijke wijze te begeleiden naar het vinden van stabiliteit.

Anpa-Training:
Richt zich op personen die behoefte hebben aan innerlijke rust, aan adviezen over hun leefsituatie en aan antwoorden op de door hen gestelde levensvragen.

De workshops worden op maat ontwikkeld, waarbij Anpa-Training de aandachtspunten vanuit het bedrijf en de persoon meeneemt. De workshops hebben een open en ontspannen karakter en worden op afspraak gehouden, van 10.00 uur tot 16.00 uur. Het is ook mogelijk de sessies over een aantal dagen te spreiden en in te korten tot 2 uur per dag.

De trainingen hebben dezelfde potentie als de workshops. Om onderdelen extra aandacht te geven en de deelnemers persoonlijk en doelgericht te kunnen begeleiden, zijn meerdere dagen nodig.

Los van de organisatie en werkplek, stellen medewerkers zich open voor nieuwe inzichten, wat leidt tot motivatie en creativiteit op de werkvloer.

Direct naar site voor meer informatie

anpatraining

Anpa Training
Bewustzijnsontwikkeling in organisaties
Postbus 1093
3260 AB Oud-Beijerland
Tel. 0186-617221 • 06 53754471
info@anpatraining.nl
www.anpatraining.nl


Meld nieuws