DSM-5 classificatie van psychische stoornissen

Huisartsen direct psychische begeleiding Rijnmond

Huisartsen verwijzing direct psychische begeleiding regio Rotterdam en de Rijnmond








BBZ Rijnmond begeleidt en behandelt cliënten met een psychiatrische, psychische, psychosociale of maatschappelijke hulpvraag en steunt hen zo in het verwerven en behouden van zelfstandigheid, onafhankelijkheid en participatie in de maatschappij. Vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid streeft BBZ Rijnmond ernaar bij te dragen aan het welbevinden van haar cliënten en de kwaliteit van hun leven. Binnen haar keten van zorgpartners verleent BBZ Rijnmond op transparante en integere wijze kwalitatief hoogwaardige, doelmatige, klant- en systeemgerichte zorg. BBZ Rijnmond stelt zich ten doel voortdurend te innoveren en dynamisch in te spelen op maatschappelijke ontwikkelingen. BBZ Rijnmond richt zich op cliënten in het Groot Rijnmondgebied.



Volwassenen maar juist ook Kind en Jeugd

Voor wie?

Naast volwassenen speciaal kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar kunnen bij BBZ Rijnmond terecht voor begeleiding van alle voorkomende psychische, psychiatrische en psychosociale en maatschappelijke problemen (in specifieke ernstige probleemgebieden verwijzen wij U door naar onze zorgketenpartners, zie uitsluitingen).

Binnen de psychiatrie is BBZ Rijnmond gespecialiseerd in AD(H)D, autisme en afgeleide problematiek (o.a. angst en depressie, communicatieproblemen, leerstoornissen, gedragsproblematiek en relatieproblematiek). BBZ Rijnmond heeft een unieke expertise opgebouwd in zorgverlening aan gezinnen waarbinnen meerdere personen te maken hebben met dergelijke problematiek.

Wat doen we?

Opvoedingsondersteuning
Ouderbegeleiding
Psycho educatie
Assertiviteitstraining
Faalangsttraining
Emotieregulatie
Werken aan planning en structuur
Zinderlijkheidstraining
Activiteitenbegeleider
Helpen bij structureren van huiswerk
Vergroten zelfstandigheid / eigenwaarde
Gespecialiseerde coaching ADHD
Gespecialiseerde coaching Autisme
Gespecialiseerde coaching Verstandelijke beperking

Huisartsen kunnen wij voor hun patienten direct hulp aanbieden

BBZRIJNMOND
TREVISO 59
2921 BJ KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
ZUID-HOLLAND, NEDERLAND
T: 0180-518986
INFO@BBZRIJNMOND.NL


Direct begeleiding in Psychische Zorg klik hier naar BBZ Rijnmond




Quote: Ons onderbewuste brein wil slechts één ding voor ons: de bevestiging van onze overtuigingen. Wat je ook gelooft, je zult zien dat je deze bevestiging altijd vindt. Je hebt dus altijd gelijk, met andere woorden: wij creëren onze eigen selffulfilling prophecies.

Meld nieuws