Westland Monster Schelpenduin kavels villabouw

Westland Monster Duinkavels Schelpenduin

-




's-Gravenzande, Monster



Nieuw: kavels in Westmade Noord
De bestemmingsplanprocedure voor circa 500 woningen voor dit gebied loopt nog steeds. Naast het aanbod van woningen in de rij, tweekappers en vrijstaande woningen, komt er ook aanbod van vrije kavels, hier kun u zelf uw woning bouwen! Begin 2021 verwachten wij daar meer over te kunnen vertellen.

De animo om in dit gebied te komen wonen is groot, wanneer we meer kunnen vertellen over de voortgang en ontwikkeling

OBWZ ontwikkelt diverse woongebieden in het Westland met elk een heel eigen karakter: het nieuw aangelegde duinlandschap tussen Monster en Kijkduin, de waterrijke omgeving van Kwintsheul, het boeiende groene krekenlandschap van Poeldijk-noord en het karakteristieke dorpse Poeldijk Dorp.

O.a. Schelpenduin unieke bouwkavels voor vrijstaande duinvilla's,landhuizen en herenhuizen. Monster in het Westland biedt aan de Haagweg uniek gelegen bouwkavels voor uw exclusieve villabouw. Vraag bouwadvies en mogelijkheden in exclusieve authentieke duinvilla's, in de Westlandsezoom de fraaie locatie in het Westland.
Exclusieve duinvilla, energieneutraal en in maatwerk.
Voor het Westland en Westlandsezoom innovatief bouwen en maatwerk in exclusieve energie neutrale villabouw

Schelpenduin,Westland, Monster, Schelpenduin, unieke locatie met kavels, bijzonder geschikt voor exclusieve villabouw, energieneutraal en authentiek bouwen.

Bouw uw eigen droomhuis in Poeldijk
Het gebied de Gouw ligt op de grens van Poeldijk en Kwintsheul: een woongebied dat gevormd gaat worden door een aaneenschakeling van wooneilanden. Misschien wel de plek voor uw eigen droomvilla? Vlakbij de vaart de Hollewatering en de ecologische zone die van de kust naar Midden-Delfland loopt. Prachtig dus. Binnenkort gaan de kavels in de Gouw, Poeldijk, in de verkoop. Lees meer op www.nieuwbouw-kavelsindegouw.nl. U kunt zich hier ook registreren als belangstellende. Dan houden wij u als eerste op de hoogte.

Zelf bouwen in Monster
Unieke kans: In het project Schelpenduin is de laatste kavel beschikbaar aan de Santhorsthof.

Meld nieuws
Mooi en exclusief wonen Leslie de Ruiter



Mooi exclusief en luxe wonen, Leslie de Ruiter.