Rotterdam nieuwbouw woningen appartementen

Katendrecht Havenkwartier Penthouse

-

HAVENKWARTIER, PENTHOUSE, BOUWNUMMER: 189
PROJECT HAVENKWARTIER



Bekijk de foto's


Rotterdam is ‘hot’ en Katendrecht heeft het beste dat de stad te bieden heeft. Het Havenkwartier heeft alle ingrediënten die de Kaap zo spannend maken. Een stoer gebouw in het hart van het schiereiland, grenzend aan de kade van de Maashaven.



Met woningen in alle soorten en maten voor alle fase in het leven. Het Havenkwartier is het laatste nieuwbouwproject dat in het hart van Katendrecht wordt gerealiseerd. De laatste kans om eilandbewoner te worden op deze unieke plek. Kaap jij de laatste plek?



Havenkwartier, Penthouse, bouwnummer: 189, Rotterdam



PENTHOUSE
De 4 luxe Penthouses zijn gelegen op de 14e en 17e verdieping. Doordat de Penthouses op de bovenste verdiepingen zijn gelegen ben je verzekerd van drie zijden met een adembenemend uitzicht over Rotterdam.
Het Penthouse is standaard voorzien van 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers (waarvan een bij de hoofdslaapkamer). Door de open verbinding tussen woonkamer en keuken is het mogelijk om hier een ruime woonkeuken te creëren, uitermate geschikt voor gezellige borrels en etentjes! Voor de Penthouses zijn er woonvarianten op maatwerk mogelijk, zoals bijvoorbeeld het creëren van een gastenverblijf.
De Penthouses hebben een woonoppervlak van ca. 196 m² tot ca. 247 m².

*Let op: de genoemde prijs is excl. 2 parkeerplaatsen á € 35.000,- v.o.n. per pp. (er is een verplichte afname van de beide parkeerplaatsen)

Havenkwartier, Penthouse, bouwnummer: 189, Rotterdam

Randstad Nieuws

Meld nieuws