Rotterdam nieuwbouw woningen appartementen

Feyenoord City wonen, lifestyle werken en cultuur

-

Feyenoord City ontwikkeling, van sporten tot leren en nieuwe jobs en om te wonen, lifestyle, werken en cultuur...



WAT IS FEYENOORD CITY?
EEN ENORME BOOST VOOR ROTTERDAM-ZUID



Feyenoord City is het Rotterdam van morgen. Zie jij het voor je? Een groene, gezonde, toekomstbestendige stad die ruimte biedt aan al zijn inwoners en bezoekers. Ruimte om het beste uit jezelf te halen. Wat je ook doet. Van wonen tot werken. Van ontspannen tot ondernemen. Van sporten tot leren. Dat Rotterdam van morgen krijgt gestalte op Zuid. Een grootschalig gebied tussen de oever van de Maas en de levendige woonwijken op Zuid wordt de komende jaren getransformeerd tot een interactief speelveld, dat uitdaagt en activeert.

MIX VAN FUNCTIES
Huur- en koopwoningen aan het water, een getijdenpark waar onthaasten vanzelf gaat, levendige pleinen en plinten met zorg-, sport- en buurtfuncties een diversiteit aan winkels en horeca uit alle windstreken smelten hier even subtiel samen als de ruim 170 nationaliteiten in de stad. Met deze mix van functies, waarbij de nadruk ligt op vitaliteit, ontspanning en duurzaamheid, wordt Feyenoord City een gebied voor alle Rotterdammers.

KIJK, DÁÁR: HET IS AL BEGONNEN
Het Rotterdam van morgen wordt vandaag niet alleen bedacht. Het is ook al zichtbaar. Tastbaar zelfs. Eind 2020 werd het bouwproject Imagine afgetrapt. Op de hoek van de Laan op Zuid en 2e Rosestraat verrijst een beeldbepalend, stedelijk woongebouw, dat bestaat uit twee woontorens met 295 appartementen, penthouses, stadswoningen en commerciële ruimtes. Het is het startsein voor de bouw van veel meer woningen, bestemd voor actieve doelgroepen die de energie van de stad gebruiken als brandstof voor hun levensgeluk. Energie die straks overal binnen Feyenoord City voelbaar is.

Feyenoord City. Ik zie het voor me. Kijk maar, dáár, op Zuid. Het is al begonnen.


ROTTERDAM STERKER, GEZONDER EN VEERKRACHTIGER
Feyenoord City is meer dan een verzameling bakstenen, wegen en parken. Veel meer. Het gebied brengt mensen in beweging, letterlijk en figuurlijk. Met buitenruimte die sport ademt en iedereen uitnodigt om te ontspannen in het groen. Maar ook met het creëren van werkgelegenheid. Met sport, werkgelegenheid en gezondheid als katalysator maken we de stad sterker, gezonder en nóg veerkrachtiger. Zo ontstaan nieuwe sociaaleconomische kansen. Voor Rotterdam, maar met name voor de inwoners van Zuid.


SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Naam
E-mail
Waarover wil je op de hoogte blijven?

FEYENOORD CITY
Feyenoord City is een grootschalige gebiedsontwikkeling op Rotterdam-Zuid. Het gebied verbindt de Maas en de levendige aangrenzende wijken niet alleen met elkaar, maar ook met de rest van de stad. Zo ontstaat een interactief speelveld, dat alle Rotterdammers uitnodigt om er te komen wonen, werken, sporten, recreëren en ondernemen.

Youtube

NAVIGATIE
Home
Over Feyenoord City
Ambassadeurs
Wonen in Feyenoord city
Ondernemen
Recreëren
Actueel
Contact
Pers

Meld nieuws