Bedrijfsvoetbal begeleiding coaching Rotterdam

Jeugdvoetbal spelersbegeleiding Rotterdam Rijnmond

-

Jeugdvoetbal talenten Jeugdvoetbalacademie F4E,



F4E staat voor begeleiding, training, coaching, scouting en vragen over organiseren en managing van jeugdvoetbal voor scholen en bedrijven.
F4E zet zich in voor jeugdvoetbal en begeleiding van 4 - 12 jaar en na selectie in de Pro-voetbal groep. Godwin sports Spelersmakelaar, Spelersbegeleiding en Coaching van voetbaltalenten en hun ontwikkeling.



F4E is een inspiratieve en innovatieve organisatie waarbij sportactiviteiten centraal staan, met kern activiteiten die zich richten op jeugd voetbal van 4 - 12 jaar.






Als organisatie verzorgen wij voetbaltechnische trainingen en veel andere sportieve activiteiten voor sporters, verenigingen, scholen en bedrijven. Voor al onze doelgroepen zijn er verschillende activiteiten ontwikkeld, van een uitdagende voetbaltraining tot een motiverende teambuilding activiteit. Alle activiteiten die door ons worden aangeboden worden verzorgd, door ons opgeleide trainers en staan garant voor een leerzame en vooral plezierige ervaring.

F4E organisatie wil daarnaast iets betekenen voor de samenleving en onze maatschappelijke betrokkenheid tonen door samen met overheidinstanties, scholen en verenigingen te werken aan de algemene gezondheid van schoolgaande kinderen en verder een oplossing bieden voor het fenomeen hangjongeren.
Wij zijn van mening dat de inzet van sport een krachtig middel kan zijn voor het bereiken van doelen op maatschappelijk vlak.

Meer...



JEUGDVOETBAL VERENIGING ROTTERDAM
Jeugdvoetbal training
F4E VOETBALACADEMIE ROTTERDAM


Randstad Nieuws

Randstad News - Randstad Nieuws

contact voor nieuws

Meld nieuws