Dubai Emiraten Reizen Cruise

Dubai golfreizen Emiraten Cruise Steden

Dubai Reizen, Emiraten Cruises, Steden reizen. Dubai Emiraten Golfreizen Emerald Travel



Home


Aanbiedingen
Nieuws: Bij Emerald Travel naar Dubai !!



Cruise MSC Lirica
Dubai Strand Hotels
Dubai Stads Hotels
Dubai Desert Resorts
Dubai Stopover
Ras Al Khaimah Strand
Fujairah Strand Hotels
Abu Dhabi Strand Hotels
Excursies
Onze Partners
Contact
Video's / Links
Garanties / Voorwaarden



We zijn specialist voor de Verenigde Arabische Emiraten en directe omgeving: Dubai, Abu Dhabi, Ras al Khaimah en Fujairah

Deze bestemmingen kenmerken zich door (super)luxe accommodaties, maar wij hebben voor verschillende budgetten een passend voorstel.


Retour vluchten, transfers en 8 daagse cruise met vol pension.

MSC Cruises biedt een unieke kans om het allerbeste van het Midden-Oosten te ervaren. Het luxe cruiseschip MSC Lirica biedt maar liefst negentien 8-daagse cruises aan vanaf Abu Dhabi. Tijdens deze 8-daagse cruise maken we een stop bij de havens van Khasab en Muscat in het Sultanaat van Oman, alsmede Al Fujairah in de Verenigde Arabische Emiraten met twee onvergetelijke nachten in Abu Dhabi en Dubai. Aan boord wordt u verwelkomd met traditionele Italiaanse gastvrijheid en wordt u behandeld als een sultan. Omgeven door kostbare natuurlijke materialen in creatieve interieurs wordt u ondergedompeld in comfort met een reeks aan faciliteiten en entertainment. Verken dit zeer bijzondere deel van de wereld door ons ruim aanbod van excursies.

Dubai is een spectaculaire moderne bestemming met veel bezienswaardigheden. Deze stad heeft het hoogste gebouw ter wereld, Burj Khalifa, en 's werelds enige 7-sterren hotel op een kunstmatig eiland in de vorm van een palmboom. U kunt tevens genieten van winkelen op een traditionele souk, zwemmen met dolfijnen of neem een traditionele dhow cruise en geniet van een romantische zonsondergang.

Khasab, het Noorwegen van Arabië heeft een ruige kustlijn. Dit gebied biedt een spectaculair fjord-achtige inhammen bezaaid met schilderachtige vissersdorpjes. Maak een tradionele dhow cruise of zwem in de turkooizen wateren rond het atmosferische Telegraph Island. Ga met een bustour naar de 17e eeuwse stad en bekijk het fort of ervaar een avontuurlijke jeepsafari door de adembenemende landschappen van de bergtop van Jebel Harim.

Muscat is bekend als één van de grote havens ter wereld sinds het oude Rome. Maak een panoramische excursie met een bezoek aan de Grote Moskee, het Fort bij Nakhl en de Al Thowara Oasis, een natuurlijke bron. Bekijk vervolgens de twee forten Mirani en Jalali - gebouwd door de Portugezen in de 16e eeuw. Voor de terugkeer naar het schip maken we een stop bij de Muttrah souk een traditionele Omani markt. De souk biedt een breedt scala aan producten, in het bijzondere typische Omaanse souvenirs.

In Al Fujairah kunt u kiezen tussen een woestijnontdekkingsreis, een landschappelijke en culturele reis door de kust of een halve dag ontspanning op het strand tussen het mooie gebergte Hajar en de warme Arabische wateren.

In metropool Abu Dhabi zijn prachtige stadtours te maken door de stad, maar is ook als de basis voor een kijkje achter de schermen bij de Yas Marina Formule 1-circuit en een reis naar het gloednieuwe Ferrari World Theme Park waar bezoekers een rit kunnen beleven in 's werelds snelste achtbaan.
Breng een bezoek aan de historische stad Al Ain, ook bekend als de Garden City, welke beroemd is in gelijke mate voor zijn moderne stadsbeeld, de weelderige vegetatie als een oase in de woestijn, mooie openbare parken, decoratieve pleinen en tuinen evenals de boulevards. Of geniet van een high tea in de Emirates Palace.

Dag Haven Aankomst Vertrek
Zondag Abu Dhabi
Maandag Abu Dhabi 03.00
Dinsdag Muscat 08.00 18.00
Woensdag Fujairah 07.00 18.00
Donderdag Khassb 08.00 18.00
Vrijdag Dubai 08.00
Zaterdag Dubai 14.00
Zaterdag Abu Dhabi 21.00
Zondag Abu Dhabiu

Basis Arrangement:

Retour KLM lijndienst van Amsterdam naar Dubai
Opvang wen transfer naar MSC Lirica
8 daagse Cruise van zondag t/m zondag
Verzorging op basis van vol pension
Havengelden
Transfer naar Dubai voor terug vlucht naar

Emerald Travel heeft een keur aan arrangementen en kan de cruise koppelen aan een verblijf in o.a. Dubai, Abu Dhabi of Fujairah.

Bel ons snel voor een reisvoorstel op maat:

Wat is het doel van uw reis?

Wilt u vooral ontspannen aan het strand? Of juist in prachtige winkelcentra "lekker shoppen"? U kunt ook genieten van cultuur en via speciale excursies veel zien en beleven. Sportief is er ook veel mogelijk....natuurlijk golf, maar ook skiën in de grootste overdekte sneeuwhal ter wereld! Tevens is de combinatie met een fantastische cruise mogelijk.

Als de liefde bezegeld is, regelen wij voor u een absoluut onvergetelijke honeymoon'.

Kortom, alles is mogelijk voor uw privé vakantie en voor uw zakelijke reis: congres, meeting en/of incentive. En combinaties zijn mogelijk....strand en shoppen, cultuur en golf, etc.



We vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Emirates, Etihad en meer. Onze lokale partners zijn met zorg uitgekozen en hebben uitstekende reputaties.

Natuurlijk zijn wij aangesloten bij alle mogelijke garantiefondsen.

Wij staan voor u klaar om een onbezorgde reis samen te stellen.

Bel ons gerust voor een vrijblijvende reisvoorstel.

Dubai Map.



Ons team van ervaren reisadviseurs staat klaar om u te adviseren bij het samenstellen van uw reis.

Emerald Travel

Vondelweg 109

3031 PV Rotterdam

Tel: 010 - 414 92 50

Tel: na 18:00 uur 06 53 200 343

Fax: 010- 240 94 71

Email: info@emeraldtravel.nl

Wij zijn geopend van :

maaandag t/m vrijdag

09:00-17:30 uur

Klik hier:
Voor het invullen van ons contact formulier:

Wij nemen zsm contact met u op
Of vraag een vrijblijvende


Randstad Nieuws/News info@randstadnieuws.nl

Meld nieuws