Juridisch advies huis kopen in frankrijk

Juridisch advies huis kopen in Franrijk

-


Juridisch advies huis kopen in Frankrijk
Koop geen huis zonder goed advies





Frankrijk - Huis kopen of verkopen?
Vraag een juridisch advies en begeleiding.

De grote meerderheid van mensen die een huis kopen in Frankrijk ontvangen geen goed, onafhankelijk juridisch advies, en de meeste mensen die problemen ervaringen hebben dan ook geen voorzorgmaatregelen genomen.

Juridisch fiscaal advies
Van degenen die juridisch en fiscaal advies vragen, doet een groot gedeelte dit nadat ze een borg betaald hebben en een contract hebben getekend of, wat vaker voorkomt, nadat ze al in de problemen terecht zijn gekomen.

Tip: Voor het kopen van een woning is het belangrijk deskundig, onafhankelijk juridisch advies te verkrijgen van iemand die bekend is met de Franse wet.

Zoals bij het kopen van onroerend goed in elk land, moet je nooit geld betalen voordat je iets tekent zonder dat je eerst juridisch advies hebt ontvangen van een ervaren raadsman in een taal die je vloeiend spreekt. Je zal ervaren dat de relatief lage kosten (in vergelijking met de kosten van een woning) voor het inwinnen van advies het echt waard zijn, al is het maar voor de gemoedsrust die het biedt. Proberen wat geld te besparen op juridisch advies is erg roekeloos als er een grote som geld bij betrokken is.

Maak gebruik van ervaren deskundigen voor het advies en afhandelen van de koop of verkoop van Frans onroerend goed, France Estate Services zijn de experts op dit terrein.

Contactpersonen:
Pieter Fangman (mobiel: + 31 6 53 81 35 35)
pieter.fangman@franceestateservices.com

Willem Kam (mobiel: + 31 6 53 77 58 03)
willem.kam@franceestateservices.com

Lange Voorhout 70
2514 EH Den Haag

T. 070 360 51 01
F. 070 360 90 18
E. info@franceestateservices.com
W. www.franceestateservices.com

Meld nieuws