Business Clubs Rotterdam Golfbaan Kralingen

Rotterdam Marketing Business events

-


Business Events (MICE) bij Rotterdam Partners.

Business Development. Rotterdam Partners (voorheen Rotterdam Marketing) treedt op als promotor van de Rotterdamse economie.

En maakt deel uit van de afdeling Convention Bureau & Tourism Board van Rotterdam Partners.


Rotterdam Partners houdt zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe projecten voor Trade & Investment. Kennis van de MICE wordt daarbij ingezet om binnen dit werkveld kansen voor Rotterdam optimaal te grijpen.

Het Convention Bureau & Tourism Board van Rotterdam Partners is onder meer verantwoordelijk voor het inspireren van organisatoren die evenementen in hun portefeuille hebben, het uitvoeren van site-inspecties voor potentiële klanten, het uitbrengen van bidboeken en het interesseren van intermediairs om wederverkoper van het aanbod van Rotterdam te worden.

Rotterdam Partners is een krachtenbundeling van het Economic Development Board Rotterdam, Rotterdam Investment Agency en Rotterdam Marketing onder leiding van directeur bedient men alle doelgroepen die er voor de stedelijke economie en citymarketing toe doen, te weten bedrijven, (zakelijke) bezoekers en bewoners.

zie dit persbericht

Over Rotterdam Partners
Rotterdam Partners is de promotor van de Rotterdamse economie. Rotterdam Partners bedient alle doelgroepen die er voor de stedelijke economie en citymarketing toe doen, te weten bedrijven, (zakelijke) bezoekers, bewoners en studenten. Rotterdam Partners fungeert hierbij als de verbindende schakel tussen bedrijfsleven, instellingen en het bestuur van de gemeente Rotterdam. De stichting bestaat sinds 1 januari 2014 en is een krachtenbundeling van Economic Development Board Rotterdam, Rotterdam Investment Agency en Rotterdam Marketing.

Randstad Nieuws/News

Meld nieuws