culinair diner aan huis of op locatie

Diner thuis van top kok traiteur





Diner thuis, Thuisdiners, Walking dinner aan huis, een kok aan huis, uw top thuiskok, Randstad regio.



Best selected Randstadnieuws


Culinair en feestelijk genieten in eigen ambiance. Diners aan huis, op de zaak of op locatie. De top in prive, op locatie of zakelijk verzorgen van uw thuisdiner.
Of een...culinair en feestelijk... -Tuindiner Feestdiner Jubileum diner Bedrijfsdiner -bruiloft diner aan huis of de catering van de bruiloft


(aan de zaak)



Welkom bij Hemels thuisdiner,
de top in prive, op locatie of zakelijk verzorgen van uw diner aan huis. Naar wens, thema van de gelegenheid en verrassende verscheidenheid in culinaire smaken.




Portfolio van de thuiskok Andy Hemelaar

Graag stel ik mij even aan u voor.
Ik ben Andy Heemelaar de persoon achter Hemels Thuisdiner. Ik wil het liefst zo dicht mogelijk bij mijn gasten staan. Op deze manier maken u en uw gasten kennis met pure smaken en zal uw avond een culinaire totaalbeleving worden.

Zoals veel van mijn collega's ben ik ook vanuit passie het vak in gerold. Ik vind het fantastisch om voor iedereen die het waardeert, de mooiste en lekkerste gerechten op tafel te zetten. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik kok wilde worden en ik sta nu inmiddels vanaf mijn 16de in de keuken. Mijn ervaring zal er zeker voor zorgen dat u van uw Hemels Thuisdiner geniet. Hieronder staan de restaurants waar ik heb gewerkt.

Restaurant Bardot (Ridderkerk)
Restaurant Beloofd (Schiedam)
Restaurant Werelds aan de kade (Oud-Bijerland)
Restaurant La stanza (Rotterdam)
Restaurant De engel (Rotterdam, opgezet door Herman den Blijker)
Restaurant Eten (Rotterdam)
Restaurant Buiten eten en drinken (Gouda)
Restaurant Boudoir (Rotterdam)




Hemels verzorgt culinaire avonden voor iedereen die thuis in huiselijk sfeer wil genieten van een mooi en exclusief diner. U heeft al een Hemels Thuisdiner vanaf 2 personen. Geheel samengesteld met u en de chef. Uiteraard met de ingrediënten waar u en uw gasten zo dol op zijn! En dit allemaal zonder dat u zelf de hele dag in de keuken hoeft te staan. Vanzelfsprekend verzorgen wij uw culinaire avond van Amuse tot Zoete zaligheid.

Verder verzorgen wij o.a. ook walking diners vanaf 10 personen en luxe catering hapjes. Dit kan bij u thuis, op de zaak of op locatie. Op het moment dat u interesse heeft, kunt u vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Hierna zal Hemels Thuisdiner contact met u opnemen.

De prijzen op de website zijn altijd inclusief de uren van de kok, het bestek, servies en het schoon en netjes achterlaten van uw keuken

Kookregels



Wij komen bij u langs, maar wat hebben wij van u nodig?

Een 2 pits gasfornuis of andere hittebron.
Oven.
Spoelbak.
Een leeg keukenblad.

Indien niet alles aanwezig is kunnen bepaalde gerechten niet ter plaatse gemaakt worden. Voor ons is het daarom belangrijk om voor het bepalen van het menu te weten of wij kunnen beschikken over deze apparatuur en ruimte. Mocht dit niet het geval zijn dan horen wij dit graag, zodat wij kunnen meedenken om alsnog aan uw menuwensen te kunnen voldoen.

U betaalt een startarief van 55 euro. Hierin zitten o.a kosten die wij maken i.v.m. reiskosten en stomerij kosten.

Verder regelt Hemels Thuisdiner het volgende,

Servetten
Bestek
Servies
Linnen
Glazen (bij het wijnarrangement)
De inkoop
De afwas



Plaats nu uw reservering

06 23 89 26 43

info@hemelsthuisdiner.nl

offerte aanvraag klik hier...


Meld nieuws