Wereldgeschiedenis Robin Goldstein auteur

Wereldgeschiedenis en mysteries Robin Goldstein




Robin Goldstein auteur. Wereldgeschiedenis, mysteries, ontdekkingen over ontstaan van de wereld en de mens...



Onopgeloste mysteries opgelost....Robin Goldstein schrijver auteur laat u de mysteries beleven en doorzien








Boeken Nieuws: Robin Goldstein
Wereldgeschiedenis ontdekkingen mysteries ontstaanstheorie en feiten die de evolutietheorie onbelicht laat.

Oorlogsveteraan Internationaal ontdekkingsreiziger Songwriter & schrijver.

Samenvatting: Heimwee naar de sterren
Robin Goldstein;Goldstein, R.G. contact/site van de auteur



Nederlands
383 pagina's
Cb Diverse Nederlandse Uitgever




Heimwee naar de Sterren is een wetenschappelijke autobiografische fact-fictie roman. Gedreven door de vragen over de ontstaanstheorie en onwaarheden in de evolutie theorie.
Daarbij ficties over Engelen met bazuinen? Satan de duivel die uit de hel opstijgt met zijn drietand? Bacteriën die collectief besluiten om in mensen te veranderen? Gruwelijke dinosauriërs die in schattige huismusjes veranderd zijn? Of bestaat er een alternatief? Een degelijk geordend plan met een doelstelling?



Oorlogsveteraan, Internationaal ontdekkingsreiziger, Songwriter & schrijver Robin Goldstein reisde over de hele wereld om informatie te verzamelen over oudheidkundige mysteries op zoek naar de waarheid omtrent het ontstaan en het doel van de mens.

De uitkomsten van zijn reizen, studies naar eeuwenoude culturen, analyses van traditionele religies en mysteries verzamelde hij tientallen jaren lang in brieven, aantekeningen en schetsen.

In een torenkamer van zijn kasteel in de Belgische bossen bewaarde hij dit alles, stilzwijgend, in een grote oude scheepskist.



Steeds duidelijker werd het beeld dat uit zijn aantekeningen naar voren kwam, tot Goldstein in het nieuwe millennium een onvoorstelbare conclusie trok.
Goldstein besloot in 2005 om dit boek te schrijven. 'Heimwee naar de Sterren' biedt na uitgebreid mondiaal wetenschappelijk onderzoek een scala aan innovatieve verrassende stellingen aangevuld met spannende en ontroerende verhalen op basis van ware gebeurtenissen. Ingebed in een avontuurlijke en tot de verbeelding sprekende roman, leidt Goldstein de lezer naar een geheel nieuwe zienswijze omtrent ons aardse avontuur. Goldstein haalt hierbij de gangbare evolutie en theologische theorieën in. Om deze theorie een eigen identiteit te geven, benoemt Robin zijn theorie tot "De Factorisatietheorie".

Robin Goldstein werd in 1961 geboren in Maassluis. Na zijn studie "algemene cultuurwetenschap [entrepreneurschip] en geschiedenis," aan de hoge school besloot Goldstein zijn studieboeken in te ruilen voor het levensavontuur. Hij werd uitgezonden als dienstplichtig Unifilmilitair naar Libanon.
Kort daarop meldde hij zich aan voor een carrière bij het vreemdelingenlegioen. Zes jaren lang diende Goldstein bij het Legion-Etrangére welke hem vormde in zijn manier van denken en handelen.
Na terugkeer uit het vreemdelingenlegioen volgden ruim 15 turbulente jaren.
Doch hiermee kon hij zijn honger naar levensvervulling niet stillen. Het was tijd voor evaluatie, rust en creatie. Een lang gekoesterde droomwens werd werkelijkheid.

Robin Goldstein oorlogsveteraan werd ontdekkingsreiziger & auteur.



Nieuwe ontstaanstheorie en feiten die de evolutietheorie onbelicht laat en ongeloofwaardig.

Site/contact met de Schrijver Robin Goldstein





Meld nieuws