Musea inrichting signing print

Musea Turnkey presentaties en fotowanden Rocka

-




Actuele projecten op Facebook...Like Rocka Nieuws




Rocka is voor veel wereldwijd bekende Musea een partner die de hoogste kwaliteit levert en zekerheid biedt in Print Art en Sign. Van grootste formaat, art reproducties, banners en artwork aan de gevels, posters, signing, tot en met complete presentaties en aankleding met fotowanden voor exposities.

Rocka levert Turnkey ingericht af in binnen en buitenland.

Rocka, High Tech specialist in beeld-, fotobewerking, templates en grondtekeningen op formaat 1/1, met een tolerantie van minder dan 0,1% op formaten van een halve m2 tot meer dan 4.000 x 10.000 mm ( 4x10 meter).

Rocka investeert in de toekomst
Rocka heeft in het laatste kwartaal in de nodige nieuwe productie apparatuur geïnvesteerd met als doelstelling om de productie van druk, sign, art en high-tech middelen voor nu en in de toekomst te kunnen waarborgen. Het Rocka
investeringsprogramma wordt de komende jaren voortgezet.

Rocka is al meer dan 75 jaar een begrip en zeer vertrouwd met alle eisen die in de kunst en industriele techniek gesteld kunnen worden.
Rocka kent daarom langdurige samenwerkingen met kunstenaars, galeries, musea, ingenieurs- en architectenbureaus en uiteenlopende bedrijven.

Rocka geeft met regelmaat PR support aan musea-relaties met deze afwisselende nieuwsberichten over komende en lopende exposities.



O.a. Nederland en Bauhaus


Rocka verzorgde de productie en inrichting van de fotowanden.













KUNSTHAL EXPOSITIES








In de tentoonstelling Rotterdammers en hun stad leer je de mensen achter de skyline kennen. Gewone Rotterdammers met een bijzondere passie worden hier letterlijk op een voetstuk gezet. Ze zetten hun Rotterdam op de kaart en laten zien wat speelt in hun omgeving.






Bezoekadres

Galvanistraat 114
3029 AD Rotterdam
Expeditie

Direct contact

Telefoon
+31 (0)10 412 04 48

www.Rocka.nl

Als beste geselecteerd door Randstad Nieuws/News

Meld nieuws