Alle merken inbouwapparatuur

Amerikaanse Koelkasten GE Appliance

-

Amerikaanse Koelkasten

General Electric Amerikaanse koelkasten
Welkom onze website waar u informatie vindt over de originele Amerikaanse koelkasten van het Amerikaanse wereldmerk General Electric.



U vindt op deze site een zeer uitgebreide lijn side by side koelkasten oftewel beter bekent als Amerikaanse koelkast, naast de side by side koelkasten is er tevens een compleet gamma Top-Mount en de nieuwe Bottomfreezer koelkasten waaronder o.a de populaire Frenshdoor koelkasten.

Elke GE amerikaanse koelkast is uiteraard uitgerust met Frost-Guard technology ("no-frost", geen ijsvorming in de diepvries) en een climatekeeper-system om uw producten langer vers te bewaren daarnaast beschikken de meeste modellen over een icemaker , dit echter is voor een GE koelkast al tientallen jaren een standaard. Een echte amerikaanse koelkast is ontwikkeld om niet alleen uw spullen koud te maken maar echter wat nog belangrijker is om uw spullen langer vers te bewaren, elke GE koelkast beschikt dan ook naast het climatekeeper-system over minimaal twee extra zone's zoals een groente en fruitlade en 0° lade om uw vlees langer vers te bewaren daarnaast zijn de luxere modellen ook nog voorzien van een delicatesselade die in temperatuur verstelbaar is naar wens.

GE heeft een zeer uitgereid gamma amerikaanse koelkasten denk hieraan bij aan de standaard zwarte en witte (ledermotief) modellen, een zeer groot assortiment in echt RVS (INOX) tevens diverse speciale modellen met bijv. Spiegels, Acrylpanelen en de Custom serie in alle RAL kleuren naar wens en een speciale amerikaanse koelkast van 80cm breed en een amerikaanse koelkast van 85 cm breed ipv de standaard breedte van ca 91cm.

Het amerikaanse bedrijf General Electric is één van werelds grootste bedrijven welke o.a al meer dan honderd jaar actief is in het produceren van hoogwaardige huishoudelijke apparaten van topkwaliteit. General Electric Appliances heeft in zijn leveringsprogramma voor Europa echter gekozen om op het gebied van huishoudelijke apparaten alleen de Amerikaanse koelkasten en het luxe gamma GE Monogram te voeren.

De serie Amerikaanse koelkasten die GE in Europa levert worden allen in eigen GE fabrieken in Noord-Amerika geproduceerd maar echter wel speciaal voor de Europese markt ontwikkeld. De voordelen hiervan zijn dat het grootste aanbod een korpusdiepte heeft van 61cm welke in de europese keukens beter zijn te plaatsen en tevens alle koelkasten direct op 230V geproduceerd zijn waardoor er geen gebruik meer gemaakt hoeft te worden van omvormers.

Amerikaanse koelkasten kunt u tevens komen bekijken in onze zeer uitgebreide showroom, daarnaast worden de GE amerikaanse koelkasten full-service bezorgd en compleet geinstalleerd.

Klik hier voor meer informatie hierover kunt u kijken bij FAQ.
Amerikaanse koelkast| Amerikaanse koelkasten


Veel gebruikte termen:

Side by side koelkast: Koelkast met links vriesgedeelte en rechts koelgedeelte vaak met icemaker voor ijsklontjes, gehakt ijs en koud water, In de volksmond de Amerikaanse koelkast genoemd.
Bottomfreezer koelkast: Koelkast met onder vriesgedeelte en boven koelgedeelte leverbaar in twee deurs of drie deurs uitvoering ook wel Frenshdoor koelkast genoemd, nieuwste generatie amerikaans koelkasten
Topmount koelkast; Koelkast met boven vriesgedeelte en onder koelgedeelte

Frostguard� No-Frost technology : Intelligent systeem voor automatische ontdooiing van uw diepvries zodat u nooit uw diepvries meer hoeft te ontdooien (Standaard op iedere GE koelkast)
Climatekeeper Systeem: Zorgt dmv een luchttunnel over verschillende niveaus, sensoren en een constante temperatuur en luchtvochtigheid ervoor dat uw etenswaren niet alleen koel worden maar tevens langer vers blijven in uw authentieke amerikaan.

Installatie:
Wat is er nodig om een amerikaanse koelkast te installeren?
1. Stopcontact 230V
2. Water aansluiting tbv de ijsmachine, beluchterskraan/wachmachinekraan
Standaard wordt er een leidingset van ca 3 meter meegeleverd.

Is het mogelijk door Elek Trends de waterkraan te laten installeren?
Ja, dit is tegen een zeer geringe meerprijs mogelijk. (kosten afhankelijk van het benodigde materiaal)

Bestaan er langere leidingsets dan de standaard meegeleverde ca 3 meter?
Ja, de leidingsets zijn in elke wensbare lengte te verkrijgen.

Is het mogelijk om de koelkast in/tussen te bouwen?
Ja, bij een GE geen enkel probleem, doordat de lucht vooruit de plint wordt uitgeblazen kunt u hem rondom inbouwen.
GE heeft tevens een koelkast die te bekleden is met uw eigen keukenfront.

Afmetingen
Wat houdt de corpusdiepte in?
Dit is de diepte van de koelkast tot de deur (zonder deur).

Is de breedte altijd ca 91 cm, bij een GE?
Nee, GE heeft side by side "amerikaanse koelkasten" van 80cm breed en 85cm breed en in de Topmount van 72 en 83 cm breedt

Energieklasse
Wat is het energieverbruik van de GE amerikaanse koelkast?
De GE koelkasten zijn zeer zuinig in verbruik, alle modellen zijn dan ook de zuinige energieklasse A

Garantie Nederland
Wat is de garantieperiode?

Servicedienst / Storingen
Voor storingen en reparatie aan uw GE koelkast tel:
NL Tel: 085 90 20 502
BE Tel: 037 47 00 78


Voor bestellen van toestellen, filters en onderdelen
NL Tel: (+31) 0183 503441

Showroom
Kunnen we de modellen komen bekijken?
Ja, wij hebben een zeer uitgebreide showroom met zeer flexibele openingstijden, en centraal gelegen in het land en makkelijk bereikbaar vanuit Nederland en Belgie.
(voor meer info klik hier)

Levertijden
De meeste modellen zijn direct uit voorraad leverbaar, bel ons voor de exacte levertijd van het gewenste type.

Bezorging
Wordt de koelkast thuisbezorgd?
Ja, Elek Trends bezorgd de koelkasten kostenloos thuis, tenzij anders vermeld. Tevens plaats Elek Trends de koelkast tot in de keuken met full service.
(Plaatsen tot in de keuken, afstellen en uitpakken van de koelkast, aansluiten op de waterkraan, beknopte uitleg, en retour van oude koelkast)

Levert Elek Trends de koelkasten ook op verdiepingen waar geen lift is?
Ja, dit is voor ons geen enkel probleem (bel voor uitgebreide informatie).

Is het mogelijk door Elek Trends de waterkraan te laten installeren?
Ja, dit is tegen een zeer geringe meerprijs mogelijk.
(kosten afhankelijk van het benodigde materiaal)

Verwijderingsbijdrage
Hoeveel is de verwijderingsbijdrage op een amerikaanse koelkast?
Dit is 17,- (dit bedrag is niet in de prijs meegerekend, tenzij anders afgesproken) info over verwijderingsbijdrage kijk op de website van de nvmp.

Amerikaanse koelkast| Amerikaanse koelkasten

Alle merken inbouw apparatuur en Amerikaanse Koelkasten GE Appliance




Randstad nieuws /news

Meld nieuws
Sexy Young Fashion Modeshows



Exclusieve trendy dameskleding en exclusieve sexy lingerie modeshows
Trendy Young Fashion Modeshows



Trendy Young Fashion Sexy Modeshows