Nieuws Porsche Centrum Autostrada Rotterdam

Nieuws Porsche Centrum Rotterdam

-




Al sinds het moment dat Porsche Centrum Rotterdam zich als één van de eerste Porsche-dealers in Nederland vestigde, hebben we vertrouwen, openheid en eerlijkheid hoog in het vaandel staan.



Merkbeleving bij onze medewerkers, een transparant contact en korte lijnen met ons als dealer zijn voor u, als ambassadeur van Porsche, van groot belang. Door onze jarenlange ervaring kunnen en zullen wij aan uw verwachtingen voldoen. Onze verkoopadviseurs en technici beschikken over veel kennis en in veel gevallen over jarenlange werkervaring.

In onze showroom aan de Aploniastraat 14 in Rotterdam Zuid bent u aan het juiste adres voor een overzicht van ons huidige modellenprogramma maar kunt u ook terecht voor een jonggebruikte Porsche in het Porsche Approved Paviljoen. Als enige dealer in Nederland beschikt Porsche Centrum Rotterdam daarnaast haar eigen Service Centrum. Aan de Frobenstraat 3 vindt u Porsche Service Centrum Rotterdam Airport, hier bieden wij u de technische ondersteuning die u van ons verwacht. Door de gunstige ligging is het vooral voor de Porsche-rijder die ten Noorden van Rotterdam woont, de uitgelezen plek voor het onderhoud aan zijn/haar trotse bezit.



Website klik hier



Porsche Centrum Rotterdam
Landaulettestraat
Rotterdam AUTOSTRADA
T: 010-4105650

Porsche Service Centrum Rotterdam Airport
Frobenstraat 3
3045 RD Rotterdam
T: 010-2110200

Meld nieuws