WoonNieuws Woonbeurs VT Woonideeen IKEA

Feng Shui Consult: Huisinrichting

-

Voorspoed in zware tijden
Juist nu het financieel en economisch tij tegenzit is het van het grootste belang nieuwe wegen te vinden om een gezonde harmonie en voorspoed te realiseren. Klassieke Feng Shui biedt een dergelijke, nieuwe weg door ingrepen en toepassing van elementen in de omgeving. Mogen wij u adviseren over uw omgeving?



Een bestaande woning?

Een bestaand bedrijf?

Een gunstige woning/huisvesting selecteren?

Nieuwbouw of herbouw?

Masterplanning of stedenbouwkundig programma van eisen?

Feng Shui Consult is een adviesbureau voor gunstig gebruik en ontwerp van woningen, gebouwen en de omgeving. Uitvoering van onze adviezen brengt met eenvoudige middelen verbeteringen in het verloop van het leven van opdrachtgevers. Ook kunnen onze analyses uitwijzen dat grotere ingrepen nodig zijn voor grotere verbeteringen of omkering van een tendens. Soms is dat niet mogelijk, en dan moeten wij u dat helaas ook rapporteren. Op de gebieden gezondheid, relaties en financieel.

Achtergrond: Master of Architecture en Master of Science in Urban Planning, 1990, Columbia University in de stad New York, één van de 7 prestigieuze, oudste universiteiten van de Ivy League aan de Amerikaanse oostkust.

Dus wij zijn er voor
inrichtingsconsult (vanaf 1,5 uur),
interieuradvies,
haalbaarheidsonderzoek,
ontwerp (geregistreerd architect met 15 jaar ervaring),
bouwbegeleiding en oplevering,
verhuizing (selectie van gunstige huisvesting en inrichtingsconsult),
voorbereiden, aanbesteden en begeleiden van verbouw, nieuwbouw, renovatie en restauratie,
beheer (administratief, financieel, technisch en dagelijks),
masterplanning,
Stedenbouwkundig Programma van Eisen

Wij werken op basis van Klassieke Feng Shui, de Chinese Kunst van Plaatsing en Inrichting, met een lijn van opvolging van duizenden jaren. Onze leermeesters zijn een aantal internationaal erkende experts, van wie Grootmeester Yap Cheng Hai de meest bekende is. Hij is één van de grootste autoriteiten op dit gebied. Wij maken dagelijks mee hoezeer deze principes van toepassing zijn in hedendaagse omgevingen. Wij bieden sinds 1999 een ruime keuze aan Klassieke Feng Shui advisering en diensten van authentieke kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs aan bedrijven, overheden, verenigingen en consumenten.



Mensen hebben vaak allerlei vage associaties met Feng Shui. De kracht van de discipline komt dan niet over het voetlicht. Klassieke Feng Shui is de duizenden jaren oude Chinese Kunst van Plaatsing en Inrichting. Deze exacte discipline biedt de mogelijkheid op eenvoudige wijze de positieve, natuurlijke krachten van een locatie in goede banen te leiden en optimaal te gebruiken. Dat heeft directe, significante en meetbare resultaten op de gebieden gezondheid, harmonie (afwezigheid van conflicten) en welvaart.

Concreet komt het erop neer dat iedere woning en bedrijfsruimte (bestaand of nieuw) rondom een centrale, neutrale sector, 4 gunstige en 4 ongunstige sectoren bevat (zie afbeelding hier boven). Klassieke Feng Shui biedt een zeer exacte analyse om deze vast te leggen. Door eenvoudige (of grotere) ingrepen in bepaalde aspecten van de woning, bedrijfsruimte of de ruimtelijke planning van een buurt of bedrijventerrein, blijkt een (grote) verbetering van gezondheid, harmonie en/of welvaart in de meeste situaties mogelijk te zijn.

Wij kunnen overtuigend aantonen dat, op basis van eerdere resultaten en een lange staat van dienst van toepassing van deze principes, sprake is van een kwalificerende aanpak, met een grote kans op boeken van de beoogde resultaten. De methoden die wij hanteren worden tientallen jaren toegepast door grootmeester Yap Cheng Hai in Azië en het Westen , waar hij met groot succes, naast gerespecteerde families en hun woningen, multinationals en nationale banken bij de verwezenlijking van hun projecten ondersteunt. Grootmeester Yap Cheng Hai op zijn beurt, heeft zich aangesloten bij een zeer gerespecteerde "lineage", lijn van opvolging, in Feng Shui, die duizenden jaren terug gaat.

Juist nu het financieel en economisch tij keert, is het van groot belang nieuwe toepassingen te vinden om een gezonde harmonie en voorspoed te verwezenlijken. Klassieke Feng Shui is zo'n nieuwe toepassing. Gevorderde analyses, die eeuwenlang zijn getest, leiden tot ingrepen en toepassing van elementen in de omgeving waarmee een gezonde harmonie en voorspoed in veel situaties kunnen worden verbeterd of gerealiseerd.

Feng Shui Consult, hét aanspreekpunt voor gunstige woon- en inrichtingszaken.
Meer weten? Surf over onze website, bekijk alle voorbeelden, vraag een offerte aan en heeft u vragen, bel dan 088 - 881 88 81 of neem contact op per email.


Randstad Feng shui Nieuws/ News

Meld nieuws