Intelligent Wonen Design Woonideeen

NIEUWS PALAU DESIGN MEUBELEN Woonideeen

NIEUWS: PALAU DESIGN MEUBELEN
EXCLUSIEVE WOONIDEEEN






palau
collectie
ontwerpers
palau
projecten
evenementen
catalogus
flyer
verkoop
vacatures
contac

Komend PALAU event:
Design District, Zaandam, 3-5 juni 2015








Onze missie

Het Nederlandse meubelmerk Palau is opgericht in 1997. De collectie, gericht op zowel consumenten als zakelijke afnemers, bestaat uit sofa's, fauteuils, stoelen, hoekbanken, poefen, tafels en kasten. Deze zijn leverbaar in vele afmetingen, kleurstellingen en materialen. Voor de meeste producten is maatwerk mogelijk.

Palau werkt samen met (inter)nationale ontwerpers als Björn Mulder, Robert Bronwasser, Arik Levy, Mario Ruiz en Edward van Vliet. Zij kenmerken zich door de typische Palau-signatuur, maar behouden daarbij hun uitgesproken eigen stijl.

Door vakmanschap te combineren met architectonische wensen heeft Palau al vele projectinrichtingen verwezenlijkt. Opdrachtgevers waren onder andere Credit Suisse, Erasmus MC, KLM, KPMG, Kraft, Rabobank, Universiteit Utrecht en WTC.

Het Nieuwe Werken heeft een aanzienlijke invloed op de hedendaagse interieurarchitectuur. Mensen bepalen steeds vaker zelf wanneer en hoe ze werken. Flexibele werkplekken en informele, open ontmoetingsplaatsen worden daarom belangrijker. Palau speelt in op deze veranderende tijdsgeest door multifunctioneel meubilair te ontwikkelen met een breed scala aan mogelijkheden.

Palau staat voor ecologisch verantwoorde producten. De bedrijfsfilosofie is erop gericht een tijdloos ontwerp te leveren met een lange levensduur met behulp van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en productiemethoden.

Palau heeft een kantoor en showroom in Design Post Amsterdam en een showroom in Design Post Keulen. Design Post is een interieurcollectief waar een breed scala aan designproducten wordt getoond van meerdere internationale meubelmerken.



direct naar contactformulier...





special selected design news by:

www.Randstadnews.com
www.Randstadnieuws.nl

E:info@Randstadnieuws.nl

Advertorials: Randstad News Nieuws click here

Meld nieuws